2777
2789
عنوان

خدایا چیکارکنم تو شرایط سختی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 29 پست
اگ از لحاظ مالی اوکی هستی جدا شو اگرم میدونی شرایط مالیت اوکی نیس بمونی بهتره

حتی اگر آرامش نداشته باشم تا تلفن من هم کارداره

اگر شوهرت زنگ بزنه به پدرت بگه بیا دخترت رو ببر چقدر میخواد بدم بره

تو چیکار میکنی؟

همیشه گذشت کردم اما دیگه نمیتونم منم غرور دارم

حتی اگر آرامش نداشته باشم تا تلفن من هم کاردارهاگر شوهرت زنگ بزنه به پدرت بگه بیا دخترت رو ببر چقدر ...

خب اگر شوهرت همچین حرفی زده بگو باشه پول بده برم 

بالاخره 25 سال زحمت کشیدی براش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت شمارو طلاق نمیده ادم شکاک بیماره یعنی دست خودش نیست مثلا شما برید تو یه سوپری بعد مرد همسایه ه ...

از بد روزگار به همه چی شک داره

خسته شدم ازبس همه چی رو خواستم بش بفهمونم که موضوع این نیست

یعنی اصلا توجیه نمیشه

اصلا قبول ندارن بیماره

از بس هم مشروب میخوره کنترل رو خودش نداره

خب اگر شوهرت همچین حرفی زده بگو باشه پول بده برم بالاخره 25 سال زحمت کشیدی براش

تاحالا جدی باهاش برخورد نکردم 

یکبار می‌خوام تا آخر برم بدونه که طلاق می‌خوام

غروب بش گفتم توافقی جدابشیم

گفت باشه بعداً زنگ زده به خواهرم دادوبیداد که شماها دخالت میکنید یادش میدین

از کی حرف شنوی داره؟

خودشو عقل کل می‌دونه هیچ کس رو قبول نداره

مادروپدرش که فوت شدن  

تازه تواین۲۵سال از خواهرش کمک می‌گرفتم که دیگه اونم خسته شده و هیچ فایده ای ندارد

دوماه خوبه دوباره شروع می‌کنه

دست خودش نیست مریضه

۱۳سال از من بزرگتره خیلی بهم سخت گرفته پدرمو درآورده

اصلا تنها نمیزاره بیرون برم

همیشه میخواد همه چی رو کنترل کنه

خودشو عقل کل می‌دونه هیچ کس رو قبول ندارهمادروپدرش که فوت شدن تازه تواین۲۵سال از خواهرش کمک می‌گرفت ...

همون شکاکه 

چاره اش همونه که گفتم ، دارو

که میگید اصلا قبول نداره مریضه 

بعید میدونم شمارو طلاق بده 

اگه مثلا حرفشو وسط بکشی ممکنه بترسه از یه سری چیزا کوتاه بیاد ؟ 

مثلا بگی بریم دکتر بگه باشه ؟

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
همون شکاکه چاره اش همونه که گفتم ، داروکه میگید اصلا قبول نداره مریضه بعید میدونم شمارو طلاق بده اگه ...

اصلا به خوب شدنش امید ندارم دست خودش نیست

خیلی اذیت میشم به همه تهمت میزنه میگه خرابن تو نباید باهاشون بگردی

اصلا هم کوتاه نمیاد

انگارمن دشمنش هستم اصلا بامن خوب نیست

من بودم طلاق میگرفتم....

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

پسرت مرد شدن ماشاله 

چرا جدانمیشی واقعا ؟کاش من شرایط تورو داشتم 

جداشین بیشتر اون ضرر میکنه تو میانسالی و تنهایی برای ی مرد خیلی سخته ولی شما قطعا جوونتری ازدواج میکنی پسرهاتم هیچوقت رهات نمیکنن چون عاقل شدن ب اندازه کافی