2777
2789

اصلا نذار بفهمه 

بگو گربه بغل کردم ناخن زده 

بمیرم برای دردت دختر صبور و عاقل❤️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه قرارع لختت کنهسعی کن نری پیشش تا بهتر شه

نمیتونم اخه فردا میاد خونمون نمیشه بگم نیا چون کارش ۱۴ ب ۱۴ هست کم میبینمش

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

به نامزدش بگه عروسی بگیر بریم بعداین اشغالا رو فراموش کنه حیف اسم مادر که رو همچین....  هست

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

چرا کتک زد وچرا بایدبگی بهش نامزد یا دوست پسر؟

نامزدمه میاد خونمون واسه همین نمیتونم هیچ طوری بپیچونم

تاپیکای قبلم‌گفتم چرا زدم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

خوب اره ولی چیکار کرده که انقد زدش بعضیا با کتک خالی میکنن

دیگه ادما روانی که کنترل ندارن رو خودشون بهتره ازدواج نکنن بچه اسباب بازی که نیست که هر بلایی بخوان سرش بیارن اخرم بگن احترام به پدر و مادر واجبه در برابر هر رفتاری که کردن

نمیتونم اخه فردا میاد خونمون نمیشه بگم نیا چون کارش ۱۴ ب ۱۴ هست کم میبینمش

توام ک تو نامزدی وا دادی و باهاش رابطه داری احمق....

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
خدای من چرابگو با خواهر یا برادرت دعوات شده

بازم زشته 💔

توام ک تو نامزدی وا دادی و باهاش رابطه داری احمق....

وای عزیزم از کجا این برداشتو کردی رابطه نداریم اصلا

گردنم ک دیگ ضایعش میبینه