2777
2789
نه عزیزم

ببین همین که هر روز مجبور نیستی یک مشت آدم رو ببینی و اذیت شی کافیه 

ببخشید شما خرجت رو خانواده میدند ؟ من اگر مشکل پول نداشتم هرگز نمیرفتم سرکار 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلامچرا اين همه انرژي منفي بخودت ميدي؟مجرد باشياشكال ندارهمنم مجردم و اتفاقاً كلي مجرد دور خودم ميبي ...

والا تو محل کارم به ندرت مجرد دیدم اونها رو هم که دیدم هر کدوم مشکلات شخصیتی و رفتاری داشتند 

تو هیچ وقت محیط کار نبودی که ببینی با چه اشغال‌هایی آدم طرفه آدم‌ها اکثرا آزار میدند تا باعث آسایش ش ...

هنوز کارمند رسمی نیستم کارورزی میرم خیلی سخته و همه قضاوت گرن از ظاهر گرفته تا سطح علمی و بقیه چیزا 

اگه از تور و تفریح خوشت نمیاد باید نقطه آرامش خودتو پیداکنید من خودم میان گرام چندماه کلا بیرون نمیرم همش کتاب میخونم و چندوقت هم همش میرم بیرون مسیر خوشحالی هرکس متفاوته

ببین همین که هر روز مجبور نیستی یک مشت آدم رو ببینی و اذیت شی کافیه ببخشید شما خرجت رو خانواده میدند ...

ناشکری نکن کاش منم سرکار بودم  همیشه خونه باشی حسش خوب نیست

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

یه تراپیست ک دوسش داری پیدا کن گاهی برو پیششتخلیه میشیمنم مجردم و شاغل و درون گرا و درکت میکنم اساسی

چون شاغلی و شرایطتت مثل منه بله شما میتونی درک کنی البته حداقل ۹ سالی از من کوچکتری زیبایی و فرصت هم داری

من هم برای خودم کم خرج نکردم اما اینها راضی ام نکرد و جای این حس بی اعتماد نفسی رو نگرفت 

هنوز کارمند رسمی نیستم کارورزی میرم خیلی سخته و همه قضاوت گرن از ظاهر گرفته تا سطح علمی و بقیه چیزا ...

بیرون رفتن و تفریح که میرم منظورم رفتن به تور با یک مشت غربیه و  آدم‌هایی که نمیدونیم کی و چی هستند 

ناشکری نکن کاش منم سرکار بودم همیشه خونه باشی حسش خوب نیست

اخه من درونگرای شدیدم اگر مشکل مالی نداشتم پام رو از در خونه بیرون نمیذاشتم واقعا دنبال بازنشستگی ام 

بیرون رفتن و تفریح که میرم منظورم رفتن به تور با یک مشت غربیه و آدم‌هایی که نمیدونیم کی و چی هستند

من چون پدرم هیچوقت نمیبره تفریح با تور میریم 

چندبار که رفتیم آشنا شدیم باهاشون چندنفرشون همکارای مادرم هستن درکل باید دقت کنی کجا میری خودم جوونما ولی ببخشید بعضی تورا اکه اکثرشون جوان هستن وضعشون بده همش درحال لاس زدن 

تو شرکت ماهم خانوم مجرد زیاده خودمم مجردم ولی اصلا همچین فکرایی ندارم

چند سالته 

من ۴۳ سالمه 

دلم کنج خونه رو میخواد و چون اخلاق خودم رو میشناسم بدون دوست ( جنس موافق) براحتی دوام میارم واقعا میخوام رها شم از اجتماع