2777
2789
عنوان

متاهلا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2799 بازدید | 138 پست
قرص کلا حتی پزشکا هم تا وقتی طرف واقعا مجبور نباشه پیشنهاد نمیدن چه برسه راه پیشگیری

میدونم عزیزم من خودم با قرص به شدت اشتهام باز میشه و چاق میشم  اما خب حرف من اینه که استارتر اعصابشو خورد نکنه سر این مسایل باید کنار آمد دیگه روششون رو طبیعی کنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیزی نگفته که شما قرص دوست نداری ایشون ک ا ن دو

خب خیلی بد برخورد کرد.عصبی شد گفت پ چرا زن گرفتم😑😐درصورتی ک از این حرفا نمیزد.و هنیشه میگفت من دوست ندارم حتی درد بکشی.تعجب کردم.نمیدونم از چی عصبیه

خسته تر از خسته:/
نه چون معتقده قرص خوردن به من آسیب میزنه

شوهرت واقعا فرشتست قدرشو بدون.این عنتر قبلا میگفت نمیذارم حتی درد بکشی بعد الان بدترین حرفارو بهم زد

خسته تر از خسته:/
خخخخ

ولش کن وارد بحث نشو باکسی جدی میگم اعصاب خودت خورد میشه 

دیگه ماشالله الان همه هول دارن مثع قدیم نیست سفت و سخت باشن

ولی خب گناهم نکردن محرمن به هم دیگه بعدش هرچی پیش بیاد مقصرش خودشونن

متاهل🩷🍃
شوهرت واقعا فرشتست قدرشو بدون.این عنتر قبلا میگفت نمیذارم حتی درد بکشی بعد الان بدترین حرفارو بهم زد

قبول نکن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
حساسیت ندارن مزه نمیده بهشون مثل اینکه😕😂اصرار کن کوتاه میاد بعضیا بعد از ازدواجم مقاومت میکنن

دقیقا 😂

یه بنده خدایی شوهرش بهش میگفته مثل اینه که نوشابه رو با نی بخوری 😅🤣

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏