چاقم باشی مسخرت میکنن باز زمانی که لاغری از خوردن وزندگی لذت میبری من امروز طی ی حرکت ناگهانی دوتا شیرینی زبان خوردم دارم از عذاب وجدان له میشم دائم الرژیمم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من حاضرم ی لاغر که پیترا دستشه باشم تا ی چاق که باید دهنشو قفل کنه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بله متاسفانه من غذام واقعا معمولیه همه اطرافیانم میگن غذات کمه چرا چاقی خانواده مادریمو پدریم همشون چاقن مادریم از ناحیه رانو ساق پا بدبختی من دقیقا عین اونام با قد ۱۶۰ رسما کوزه دیده میشم
من مامانم چاقه اجیمم چاقه بابام معمولی ولی من لاغرم
من پدرمو برادرام و خواهرم لاغرن من دقیقا فرم بدنم عین مامانمو خاله هام چاقه
پارسال یه مدت باهم بودیم بعد به خاطر کارش محدودیت داشت نمیتونست حرف بزنه دیگ حرف نزدیم فقط توی مهمونی وایناهمو میبینیم اگه هنوزم پای حرف پارسالش باشه اره دوستم داره☺❤