2777
2789
عنوان

بیاییننننن موهامو کوتاه کنم یا پشیمون میشممممممم لطفاااااااااا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 24 پست

منم همون تا کمرم بود الان متوسطه هم به نظرم رسیدگیش خیلی آسونتره هم کلا حس بهتری دارم هم شیکتره فکر می کنم و اصلا تصور موهای اون اندازه بلند رو هم نمی تونم بکنم تازه من موهام سالم بود ولی کرونا که گرفتم ریزش گرفت با کوتاهی خیلی بهتر شد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همون تا کمرم بود الان متوسطه هم به نظرم رسیدگیش خیلی آسونتره هم کلا حس بهتری دارم هم شیکتره فکر ...

من کم پشت شدن و کلا ساقه ی نازکی داره ولی خب بلنده

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
😂😂😂من فعلا سگ نر هم دور برم نیست

پس بزن بره

من مجبورم حرفشو گوش کنم چون خودمم رو ريشش حساسم میره میزنه بچه میشه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
من کم پشت شدن و کلا ساقه ی نازکی داره ولی خب بلنده

خب کوتاه کن حتما بذار جون بگیره موخوره اگر داشته باشی به مو خیلی آسیب میزنه من موهای تا سرشونه هم به نظرم خیلی قشنگه من موهام حالت داره و کوتاه رسیدگیش خیلی برام سخته وگرنه حتما کوتاه می کردم