بعد ابجیم انقدر عصبی شد انقدر داد زد گفت چرا به این این همه خرج میکنی زمون ما نمیزاشتی حتی نامزدمونو ببینیم اینا😐
من موندم اصلا😐 ادم مگه به خواهرش هم حسادت میکنه؟😐
من چرا همچین حسی ندارم😐
عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خواهر من اصلا چشم دیدن اینکه کسی ازم تعریف کنه یا بهم بگه خوشگلی رونداره هرکاری میکنه که بگه من خوب نیستم و موفق هم نمیشه😐
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘
خواهر من اصلا چشم دیدن اینکه کسی ازم تعریف کنه یا بهم بگه خوشگلی رونداره هرکاری میکنه که بگه من خوب ...
دقیقا😐
خب اون بنده خدا باید بهش حق بدی دوران شیرین نامزد بازیو خوب نچشیده چون جلوشو گرفتن
زمون اونا با زمون ما فرق داره زمین تا اسمووووون
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
اره بابا مامان من موقع زایمان خواهرام به بچه هاشون یه پلاک داده واس من چند وقت پیش پولشو داد گفت بخرین. خاهرم شنیده بود بع مامانم گفته بود برا چی گرفتی اون به حق خودش رسیده و خیلی چرت و پرت های دیگغ
به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺