2777
2789
عنوان

مگه میشه هفت سال زندانننننن

437 بازدید | 20 پست

یه خانواده ای فرش خونشونو میشورن میبرن بالاپشت بوم آویزون میکنن ک خشک شه، روشم کپسول گاز میذارن که نیوفته، شب که میشه دزد میره که فرش رو بدزده، فرش رو که میکشه ببره کپسول میوفته روش و میمیره، الان صاحب فرش 7 ساله زندانه خانواده دزد رضایت نمیدن

کاملا جدی :))

ادم میمونه چی بگه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

ب درک چ دزد ناکسی چ پروو هستن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب!نه عمدی بوده نه قصدی بوده🤨چرا وکیل نگرفتن؟؟؟

نمدونم

ولی یه قانون هست شنیدم راجبش

یه اتفاقی افتاده بود چند سال پیش از همین قانون پیروی میکرد

طرف یه استخر باز تو روستاش داشت کانال اب مانند بود

بعد یه غریبه میره توش شنا کنه بدون حضور صاحبش و طرف غرق میشه و میمیره و صاحب استخر محکوم میشه متاسفانه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
آره عزیزم تو قانون دزد هم حق و حقوق داره حالا باید مواظب باشیم دزدامون طوریشون نشه😂

اره میدونستم ولی نه در این حد که قتل همد محسوب شه چون خود طرف حضور فیزیکی نداشته

ببخشید ولی یک حسی بهم گفت صاحب فرش گیر افتاده

یعنی یک بدی کرده که اینجا باز شده پاش به زمین عدالت

فقط حسم بود ها 

لزوما درست نیست

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

خدای من این چه قانونیه

آش نخورده و دهن سوخته

والا مگه میشه

آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                    یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم                               باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه.    اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥
ببخشید ولی یک حسی بهم گفت صاحب فرش گیر افتادهیعنی یک بدی کرده که اینجا باز شده پاش به زمین عدالتفقط ...

ممکنه کارما باشه اره

اره میدونستم ولی نه در این حد که قتل همد محسوب شه چون خود طرف حضور فیزیکی نداشته

عزیزم قتضی فقط خداس کلی حس نمیکنی با این حرف دهن مردمو بستن شاید پشت پرده چیز دیگه ای بوده ما ندونیم