2777
2789
عنوان

لطفاً بگین اگه جای من بودین کدومو انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه بدونین چقدر پرستاری شغل گند و طاقت فرسا که حتی کلمات از عهده چنین حقارتی بر نمیان با حقوق کم بی ...

تکنسین اتاق عمل چی ؟بنظرت ارزش خوندن داره ؟

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

من باشم میرم سمت PhD علوم پایه مثل آناتومی و فیزیولوژی و ...، و هیئت علمی بشی بعدش

ی جوری میگید هیات علمی انگار تا دکترا گرفتید میگند تشریف بیارید

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یه خانومی 40 ساله میره مشاوره میگه عشق پزشکی هستم ولی دیگه دیره 

مشاوره میگه چندسال طول میکشه میگه 8 سال 

میگه 8 سال دیگه چند سالته میگه 48 سال 

مشاوره میپرسه میخوای 48 سالگی یه پزشک 48 ساله باشی یا یه خانم خانه دار 48 ساله 

میگه معلومه یه پزشک 48 ساله و اینگونه شد خانومه رفت رشته ی پزشکی و موفق شد😊

ی جوری میگید هیات علمی انگار تا دکترا گرفتید میگند تشریف بیارید

من شرایط دقیقشون رو نمیدونم ولی از استادای خودم هستن کسایی که لیسانس یا فوق لیسانس پرستاری، مامایی، کاردرمانی و ... داشتن یا پزشک عمومی بودن و بعدش PhD گرفتن و تدریس میکنن و راضی‌ان

پزشکی اصلا به سختی پرستاری نیست

من خودم پشت کنکوریم قطعا شما با تجربه تری 

سال اول تکنسین اتاق عمل اوردم 

انقد گفتن زیر دست پزشک میشی فلان میشی خودمم دلم با پزشکی بود نرفتم 

ولی پرستاری مستقل تره از اتاق عمل اینا

من شنیدم بعصی پرستارا تخصص زخم میگیرن و درامد خوبی داره درسته؟ اگه با روحیت سازگاره اینم فکر خوبیه

من شرایط دقیقشون رو نمیدونم ولی از استادای خودم هستن کسایی که لیسانس یا فوق لیسانس پرستاری، مامایی، ...

تدریس هیات علمی نیست. هیات علمی خیلی ارتباط الان میخواد که بشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
پزشکی اصلا به سختی پرستاری نیست

ببخشید میشه یه سوال بپرسم؟

اینکه انقدر الان گفته میشه پزشکی اوضاع خوبی نداره، واقعا اینطوره؟ شما چون توی جو درمان و محیط بیمارستان هستین بهتر از دیگران میدونین حتما

ممنون✨️

من خودم پشت کنکوریم قطعا شما با تجربه تری سال اول تکنسین اتاق عمل اوردم انقد گفتن زیر دست پزشک میشی ...

تخصص زخم هم پورسانتی با پزشک کار می‌کنی و پزشک بدون هیچ کاری پول دریافت میکنه

ببخشید میشه یه سوال بپرسم؟اینکه انقدر الان گفته میشه پزشکی اوضاع خوبی نداره، واقعا اینطوره؟ شما چون ...

پزشکی آره واقعا اوضاع خوبی نداره منم چون رسمی هستم میخواهم مرخصی بگیرم این رشترو بخونم

من شرایط دقیقشون رو نمیدونم ولی از استادای خودم هستن کسایی که لیسانس یا فوق لیسانس پرستاری، مامایی، ...

الان هیبت علمی خیلی کم میگیرن با رزومه بسیار قوی مثلاً یکی میخوان