2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد بیشعور بوده

اوهوووووم برادر خودشم بواسیر داشت دوبار عمل کرده بود میگفتم چرا داداش خودت داره نکنه اونم بخاطر رابطه هست اما .....

یکسال دو ماه صبر کردم که بیاد زندگیمون درست کنیم اما نیومد نخواست گفت نمیتونم 

اصلا شکاک نیست خیلی مهربونه ولی کلامی هیچی بلد نیست درحالی ک خودمم خیلی بهش محبت میکنم و زبون می ریز ...

اکثر مردا اینجوری هستن منم از این موضوع ناراحت بودم خواهر شوهرام بهم میگفتم شوهرای ماهم اینجورین

ولمون کنین خسته شدیم از این شعارهای تکراری و خسته کننده کلیشه ای

شما رها هستین.

شعار؟

اگر الان مثل خیلی از تاپیکای مصادیق فساد یکی میگفت اکسم خیانت کرد پاتنرم بهم دست زد و رفت کراش با ده نفر دیگه هست و ..... این چرت و پرتااااا اونوقت شیرینی و تنوع و تازگی داشت؟

بسه بابا

من مریضی بواسیر داشتم شوهرم بهم میگفت بخاطر رابطه مقعدی ادم بواسیر میگیره اما خدا شاهد که من تو دورا ...

ای خدا امان از دست این مردا

یعنی از مرد بیزار شدم 

مثل پرنده تو قفس منتظر آزادی هستم