2777
2789

زایمانم طبیعی ولی بازم ممکنه به قلبم فشار بیاد 

کاشکی اگر قراره بمیرم بچمو ببینم یکم‌بغلش کنم بعد بمیرم

لعنت به مشکلات قلبی 

نارسایی قلبی دارم متأسفانه چند روزه فوبیا گرفتم بمیرم سر زایمان

بیاین بهم اطمینان بدین که نمیمیرم الکی هم شده دلمو قرص کنید😅🥴😖

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای خدا نکنه ، چرا سزارین نمیکنی

سزارین خطرناکه واسم

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

عزیزم چرا استرس گرفتی؟ خاله ی من خودش مشکل قلبی داشت به سلامت بچشو به دنیا آورد

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.

نه عزیزم انقدرا مشکلات بدتر دارن و صحیح و سالم بچرو دنیا اوردن اصلا اینجور نیست دکتر و پرستار کنارتن تو بیمارستانی  تنها که نیستی کوچکترین چیزی بشه دستگاه کنارته عزیز هیچ نگران نباشه

خدا مراقبته 

منم مشکل قلبی دارم  تازگی قصد بارداری دارم . ان شاءالله  هیچی نمیشه نگران نباش استرس برای قلب بدتر از هر چیزیه. 

من یه مشکل دیگه دارم اونم اینکه واژنیسموس بودم الانم ترس شدیدی از زایمان طبیعی دارم به صورت فوبیاست . سزارین هم که برامون خوب نیست فقط مجبوری انجام میشه. ان شاءالله  نی نی سلامت میاد کنارت و زیر سایه ات بزرگ میشه. 

عزیزم فامیل ما عمل باز قلب سخت انجام داد ۳۰ ساله سرحال و خوش و خرم داره زندگی میکنه ماشالا

شمام تاپیکای بعدیت مطمعنم درباره واکسن و اروغ گرفتنه نوزادت خواهد بود اصلا نگران نباش