سحررررررررررررم مدیر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 7619 عنوان چی واستون حسرت شده💖🌺 | مشاهده متن کامل بحث + 3239 بازدید | 297 پست من یه زندگی اروم و بی دغدغه واسم حسرته دیروز | 21:42 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحررررررررررررم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 7619 آرامش تو زندگیم به خاطر وجود شوهرم هیچ وقت آرامش نداشتمعشق رو تجربه نکردمازدواجی که اصلا مکمل هم نبو ... ازدواجت سنتی بود؟بخدا مردا همینن ما با عشق و علاقه نامزد شدیم اونجوری که بخوام نیست اما من مث گاو باز دوسش دارم😭💔
سحررررررررررررم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 7619 بچه بودم شوهرم دادن تا دوم دبیرستان بیشتر نخوندم دانش آموز زرنگی بودم همیشه خواب مدرسه و ادامه تحصیل ... شوهر خوب کجا بود همه از دم ناراصین
سحررررررررررررم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 7619 فعلا اینکه بتونم خم و راست بشم و کارهامو بدون نگرانی انجام بدم و برم خیابون کلی قدم بزنم و خرید کنم ... اخ عزیزم انشالله بزودی خوب بشی خیلی رعایت کن
شکوهخانم عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1847 ازدواجت سنتی بود؟بخدا مردا همینن ما با عشق و علاقه نامزد شدیم اونجوری که بخوام نیست اما من مث گاو با ... آره سنتی بود پدرمو درآورده بددل شکاک نامهربونخیلی اذیت شدمهرچی میشه میگه نمیخوای برو طلاق بگیربعد میزنه زیرش میگه تو میخوای جدابشی بری ولگرد بشی
iran_banoo عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1266 اخ عزیزم انشالله بزودی خوب بشی خیلی رعایت کن ممنون خیلی سخته اما سعیمو میکنم اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
گربه_اشرافی عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1214 فعلا اینکه بتونم خم و راست بشم و کارهامو بدون نگرانی انجام بدم و برم خیابون کلی قدم بزنم و خرید کنم ... بهم درخواست بده راهکاری بهت بدم کمر دردت تموم میشه،خودم دقیقا تو همین شرایط بودم
سحررررررررررررم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 7619 بله عزیزم مریضی لاعلاج داشتن همیشه نگران و استرس نداشتنش منو میکشت ودر آخر ۹ ماه پیش از پیشم رفت .وق ... میدونم گلم خیلی سخته خدا رحمتش کنه خودتو قوی کن❤
دوباره،متولدشدم عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 15 ای بابا تمیزی که چیزی نیست گلم ببر پیش مشاوره اگه سنش خیلی بالاس شاید نمیتونه نه گلم از اول اینجوری بود الان بیشتر شدهتنبل و پسر دوستالانم نوه های پسرشو بهونه کرده نگه میداره کارنمیکنهمن که دخترشم و بقیه خواهرها رو آدم حساب نکرددوسش داریم ولی برای همه ی خواهرها و خودم حسرت شده سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯
خجالت_نکش_قطعم_کن عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 4985 یه خنده از ته دلیه شب بدون فکر خوابیدنآرامش دلم از دنیا گرفته...شب من مهتاب نداره...💔
ریراجانم عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 324 میدونم گلم خیلی سخته خدا رحمتش کنه خودتو قوی کن❤ مرسی عزیزم.امیدوارم بتونم لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم
سحررررررررررررم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 7619 دارم جدا میشم ولی حسرت اینکه یبار همسرم نازم بکشه قربون صدقم بره منم خودمو براش لوس کنم🥺 عزیزم چرا جدا بشی بخاطر اینکه قربون صدقت نمیره😔
سحررررررررررررم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 7619 من یه ازدواج موفق و پایدار، یه مجلس عروسی خوب،بچه ،سفر خارجی،ماشین خوب💔 از شوهرت ناراضی