2777
2789
عنوان

امروز تو خیابون شاگرد قدیمی ام را دیدم صداش زدم سهیل

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره محرومیت از تحصیل کودک برای سرپرست مجازات داره .برو خدمات قضایی راهنمایی میکنن تا به اطلاع دادستا ...

ممنون عزیزم حتما این کار را می کنم 

من بیشتر الآن نگرانم به خلاف کشیده بشه

آخه داره دو تربیته هم میشه  گاه با مادر  گاه با پدر 

مطمعنم خدا از عمد شمارو در برابر بچه قرار داده

تا کمکش کنی

لطفا دریغ نکن❤️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

مطمعنم خدا از عمد شمارو در برابر بچه قرار دادهتا کمکش کنیلطفا دریغ نکن❤️

به قدری این پسر پاک و معصوم بود حد نداشت 

باور کنم از همون غروب یخ کردم ، شاید درسش ضعیف  بود ولی حقش ترک تحصیل نبود خودم کمکش می کردم😭😭😭

به قدری این پسر پاک و معصوم بود حد نداشت باور کنم از همون غروب یخ کردم ، شاید درسش ضعیف بود ولی حقش ...

میتونید کمکش کنید مطمعنم❤️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

به قدری این پسر پاک و معصوم بود حد نداشت باور کنم از همون غروب یخ کردم ، شاید درسش ضعیف بود ولی حقش ...

عین برادر من.که دوست داشت درس بخونه بابام نذاشت.الان انگار یه سر گردن با بقیه درس خوندن پایین تره.خیلی ثواب داره اگه بتونی کمکش کنی.یه عمر مدیونت میشه.زندگیش خیلی فرق میکنه وقتی دری بخونه

از بابام پرسیدم گفت بگید حتما وقفه تحصیلی واسش رد کنن، اگه ترک تحصیل واسش رد کنن مجبور میشه اون سالی که ترک تحصیل کرده رو تو تابستون جمع کنه و یک راست بره یازدهم

ولی وقفه تحصیلی بهش اجازه میده مثلا اگه دهم رو نخونده بتونه سال بعدش بشینه سر کلاس دهم 

و همچنین پرسیدم گفت نه نمیشه قیم هاش باید راضی باشن، چون ممکنه مثلا اتفاقی بیوفته تو مدرسه واسه طرف بعد دیگه هیچکش نمیتونه جوابگو باشه. ولی میتونن زنگ بزنن بهشون صحبت کنن باهاشون  راضی بشن

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
از بابام پرسیدم گفت بگید حتما وقفه تحصیلی واسش رد کنن، اگه ترک تحصیل واسش رد کنن مجبور میشه اون سالی ...

ممنون عزیزم  چه دل مهربونی داری که به فکر بودی وقت گذاشتی و برام پرسیدی  ❤️❤️❤️

کی گفته درس به درد نمیخوره.کسی درس نخونه .خیلی فرق میکنه با کسی درس خونده.حالا هر کاره باشه

شوهر من فوق لیسانس کامپیوتر داره خواهر شوهرم همینطور خودمم ترم یک پرستاری رفتم اما همه ما شغل آزاد داریم و موفق هم هستن بنظرم ی شغل خوب آزاد  داشته باشی بهتره 

شوهر من فوق لیسانس کامپیوتر داره خواهر شوهرم همینطور خودمم ترم یک پرستاری رفتم اما همه ما شغل آزاد د ...

نه منظورم اینه حداقل یه لیسانس بگیره خیلی فرق میکنه با ادمی که دهم را خونده.حالا هر کاری داشته باشه حتی راننده لیسانس بهتره تا دهم را خونده