2777
2789

برگشت بهم نگاه کرد.

گفتم چه کار می کنی سهیل جان؟؟؟

گفت خانم ترک تحصیل کردم ، پدرم اجازه نداد ادامه بدم

گفتم سر کار میری؟؟؟

گفت : نه

گفتم چه کار می کنی؟؟؟؟ گفت دارم میرم خونه ی مادرم 

خیلی ناراحت شدم فهمیدم هم ترک تحصیل کرده هم پدر و مادرش جدا شدند.

به همسرم گفتم بریم اداره اطلاع بدیم شاید پدرش را مجبور کنن بچه را بفرسته  مدرسه 

همسرم میگه  به اداره مربوط نیست

به نظر شما راهی هست بشه پدرش را مجبور کرد؟؟

من آدرسی ازش ندارم ولی خوب حتما مدرسه آدرسش را داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش اگه بخواد میتونه یکاری کنه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

ی کاری براش بکن اما ای کاش براش ی کاری جور کنید چون این روزا واقعا درس هم ب درد نمیخوره

یک بار دیگه  به همسرم میگم  ، حداقل اگه شد یک بار با پدرش صحبت کنیم .

اگه سر کار هم  نمیره پس چه کار می کنه؟؟

چرا بچه  باید همینجوری بچرخه برای خودش؟؟؟

اره محرومیت از تحصیل کودک برای سرپرست مجازات داره .برو خدمات قضایی راهنمایی میکنن تا به اطلاع دادستان برسه .

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!