2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرتلاش بودنالبته بیشتر کمال گرا😵‍💫🤦🏼‍♀️💔ساعت خوابشون هم خیلی کمه

کاراشون رو سریع انجام میدن

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

روی خودشون متمرکزن

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

روی خودشون متمرکزن

سلام خوب هستید 

ممنون میشم اگر در این مورد راهنماییم کنید 

من خیلی جزئیات زندگیم رو به بقیه افراد میگم مثل خوانوادم ، مغازه دار و..

اعتماد به بنفسم هم کمه 

چیکار کنم این اخلاقم برطرف شه

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

اخه هرکدوم تو یه چیزی موفق شدن ولی لزوما خوشبخت نیستن!

مثلا یکیشون تو درسش موفق شد رمزشم استمرار و اهمیت ندادن به حرف مردم که چرا پشت کنکور موندی بود ، اخلاقاشم ساکت و اروم و کمی یبس ولی خب بی حاشیه و بی ازار

ولی نمیدونم خوشبخته یا نه فقط میدونم تو درسش موفق شد

یکی دیگشون هم تو کسب و کار موفق شد شوهر خوبی هم کرد در نهایت به نظرم به یه ارامش نسبی ای تو زندگیش رسیده. اونم استمرار ، ناامید نشدن ، تلاش مداوم و کار کردن رو شخصیت و مهارتاش بود

موفق همه جانبه ندیدم/ کسی که از نظر مالی خیلی موفقه زندگیش خوب نیست. کسی که زندگیش خوبه از نظر مالی اوکی نیست. موفقیت جنبه های مختلفی داره. هیج وقت همش یه جا جمع نمیشه. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را