2777
2789
سلام خوب هستید ممنون میشم اگر در این مورد راهنماییم کنید من خیلی جزئیات زندگیم رو به بقیه افراد میگم ...

ب این فکر کن ک هر حرفی میزنی ممکنه یه روز علیه خودت استفاده بشه

ب این فکر کن ک هر حرفی میزنی ممکنه یه روز علیه خودت استفاده بشه

دقیقا هم همین میشه 

درونگرام ولی توضیح اضافه خیلی میدم

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا هم همین میشه درونگرام ولی توضیح اضافه خیلی میدم

اعتماد بنفست پایینه فک میکنی اگ اطلاعات زیادی بدی باعث ایجاد صمیمیت میشه یا کسی ب حرفات گوش نداده تو خوانواده یا ب مادرت همه چیو میگی فک میکنی همه مث مادرت مورد اعتمادن

اعتماد بنفست پایینه فک میکنی اگ اطلاعات زیادی بدی باعث ایجاد صمیمیت میشه یا کسی ب حرفات گوش نداده تو ...

اره اعتماد به نفسم فوق العاده ضعیفه 

چه جوری میتونم این اخلاقم رو درست کنم یا اعتماد به نفسم رو ببرم بالا ؟

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

اره اعتماد به نفسم فوق العاده ضعیفه چه جوری میتونم این اخلاقم رو درست کنم یا اعتماد به نفسم رو ببرم ...

سعی کن کم تر حرف بزنی ارتباط بگیری اندازه ای ک میپرسن کم تر جواب بدی و با خودت بگی هرچیزیو نباید ب هرکسی بگم تکرار کن بهتر بپوش بهتر بگرد 

سلام خوب هستید ممنون میشم اگر در این مورد راهنماییم کنید من خیلی جزئیات زندگیم رو به بقیه افراد میگم ...

سلام ممنونم سلامت باشین

جزئیات را وقتی میگین، نیاز دارید که دیگران بدونن و نظر بدن ...این میشه عزت نفس ...

عزت نفس برمیگرده به سکانسی در بچگی و یا نوجوانی و ...که عزت نفس تون راهزنی شده ...

کتاب نیمه تاریک وجود را بخونین یا این جا را مطالعه کنین  که لینک میدم در کامنت بعدی

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

https://www.dgbaha.com/%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b9%d8%b2%d8%aa-%d9%86%d9%81%d8%b3-%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%ac%d8%a7-%d8%b4%d8%b1%d9%88%d8%b9-%da%a9%d9%86%d9%85/

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان