2777
2789
عنوان

بچها نامزد سابقم از خودش برام فیلم فرستاده در حال گریه بیاین بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشاورما گفت دوماه جدا شین فعا نمیدونم چیکار کنم والا

برو با مشاور حرف بزن البته اگر میخوای ادامه داشته باشه 

اگر میخوای تموم کنی ی بار زنگ بزن تموم کن البته قبلش بازم با مشاور حرف بزنی ک چطوری تموم کنی بهتره عالی تر هست

برو با مشاور حرف بزن البته اگر میخوای ادامه داشته باشه اگر میخوای تموم کنی ی بار زنگ بزن تموم کن الب ...

مشاورما گفت کلا درست نمیشه 

توقع خوب شدن نداشته باش 

من به مشاورم گفتم دلم میخواست حداقل خوب باهاش خداحافظی کنم ولی هربار نمیشد خیلی گریه میکرد دیگه نشد 

چرا باهاش حرف بزنی دوباره؟! 

مگه ببخشید عقل نداری؟! 

مگه شما مسئول روانی بودن طرفی؟! 

اصلا به پیاما توجه نکن چون با کوچیکترین واکنش تو، همه چی باز شروع میشه و تمااااام اون بدبختیایی که داشتی تا کات کردی مجدد با شدت بیشتر تکرار میشه 

فک نکن این آقا، تنها آدمیه که میاد توو زندگیت و بهش حس خوب داری

رشد کن و مطمئن باش بهتر از ایشون زیاده 

چرا باهاش حرف بزنی دوباره؟! مگه ببخشید عقل نداری؟! مگه شما مسئول روانی بودن طرفی؟! اصلا به پیاما توج ...

واقعا نیاز داشتم باز یکی بهم یادآوری کنه خیلی سخته برام 😭😭😭همه دوستاش و فامیلاشون یجوری بهم پیام میدن انگار شمرم

مشاورما گفت کلا درست نمیشه توقع خوب شدن نداشته باش من به مشاورم گفتم دلم میخواست حداقل خوب باهاش خدا ...

گفتی تاپیک اولمو بخون خوندم اینو برات نوشتنم اینجاهم کپی میکنم برات

اسی این پسر مشکل روانی داره درمانش چندسال شاید طول بکشه تازه اگر خودش بخواد 

که الان دیدم مشاورتم درست گفته تموم کن هرچی بوده ی بار توبه کن تمام دیگه هم بهش فکر نکن 

روحت اسیب دیده متاسفانه البته حقم داری🥲اونجا ک گفتی اگهی ترحیم فرستاده وفحاشی میکرد بهت لطفا مشاورتو اگر میتونی ادامه بده❤️❤️امیدوارم زودتر خوب شی

ی مدت ناراحتی گریه میکنی شاید عذاب وجدان داشته باشی اما تموم شدن این ارتباط به نفع هردوتون هست

بعد ی مدت ازدواجتم میکنی زندگی خودتم داری 

واقعا نیاز داشتم باز یکی بهم یادآوری کنه خیلی سخته برام 😭😭😭همه دوستاش و فامیلاشون یجوری بهم پیام ...

اونا دارن منفعت خودشون رو میبینن، منفعت خودشون هم اینه که تو برگردی تا حال پسر خودشون خوب بشه و ذره ای برای حال تو ارزش، قائل نیستن

نود و نه درصد دخترا کسی رو دوست داشتن که فکر میکردن بدون اون آدم میمیرن، اما کات کردن، نمردن و زندگی بهتری رو ساختن

نکنه میخوایی ی عمر با ی آدمی که مشکل روان داری زندگی کنی؟! 

پسر خاله من با ی دختری ازدواج کرد، دختره هییچچچچی کم نداشت اما اختلال دو قطبی داشت (خاله م اینا نمیدونستن) بعد دو ماه از عقد جدا شدن

چقدر همدیگه رو دوست داشتن اما نمیشه با ی آدم مشکل دار زندگی کرد

و یادت باشه احساس ی تابع نمایی داره، هر چی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر تووش غرق میشی و نمیتونی ازش در بیایی

ینی اگر یک دقیقه فکر کنی ممکنه راحت تر فراموش کنی، اما اگر یک ساعت فکر کنی ممکنه نتونی فراموش کنی

یپاماش رو باز نکرده پاک کن 

ادم ترک شده به هر دری میزنه تا برگرده چون ترک شده و حس بازنده داره 

اما تو که عاقلی و مشکل روانی نداری به عقلت رجوع کن و مطمئن باش باید از این ادم فاصله بگیری 

مشاورما گفت کلا درست نمیشه توقع خوب شدن نداشته باش من به مشاورم گفتم دلم میخواست حداقل خوب باهاش خدا ...

اسی مواظب باش بهت اسیبی نزنه

بهتره به خانوادت بگی اگر نمیدونن 

اگر تهدیدت کرد مدرک جمع کن ک اگر خدایی نکرده لازم شد شکایت کنی یا تهدیدش کنی بعدها