2777
2789

دوماهه اقدامم ولی ماه قبل نشدم این ماه امروز موعدم بود همین نیم ساعت قبل بیبی زدم دیدم منفیه چرا اینطوری شده ؟

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

بزار چهار پنج روز بگزره از موعدت خب ولی من روز موعدم زدم مثبت شد 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار چهار پنج روز بگزره از موعدت خب ولی من روز موعدم زدم مثبت شد

صبح یا شبش هم مهمه آخه خیلی هم چایی خورده بودم زیاد هم دستشویی رفتم مشکل نداره 

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
یعنی بیشتر ازیک ماهه عقب انداختی

نه بابا امروز موعدم بود که نشدم 

صبح یا شبش هم مهمه آخه خیلی هم چایی خورده بودم زیاد هم دستشویی رفتم مشکل نداره

صب با اولین ادرار بده 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

صب با اولین ادرار بده

ممنونم 

عزیز حداقل باید ۱۰ روز از موعد بگذره

عه من فکر کردم میشه فهمید خیلی استرس دارم 😐