2777
2789
عنوان

بچها نامزد سابقم از خودش برام فیلم فرستاده در حال گریه بیاین بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 50 پست
اونا دارن منفعت خودشون رو میبینن، منفعت خودشون هم اینه که تو برگردی تا حال پسر خودشون خوب بشه و ذره ...

واقعا منم چون نتونستم تحمل کنم رفتم ، با اینکه رابطمون خیلی عمیق بود و کلی خاطره داشتیم خانوادمون داشتم نابود میکردم آخرین بار که از دستش سم خوردم چقدر بابام ترسید... من ک سالم بود مریض شدم 

اسی مواظب باش بهت اسیبی نزنهبهتره به خانوادت بگی اگر نمیدونن اگر تهدیدت کرد مدرک جمع کن ک اگر خدایی ...

من واقعا میترسم همینقدر که میبینن احساساتش قویه ممکنه برای اینکه بخواد منو از چشم همه بندازه مثل خیلیای دیگه اسید بریزه روم من فقط با بابام میرم بیرون و میام خودمو حبس کردم چون میدونم چکارها برمیاد ازش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا منم چون نتونستم تحمل کنم رفتم ، با اینکه رابطمون خیلی عمیق بود و کلی خاطره داشتیم خانوادمون دا ...

دنیا پر از آدم مریضه و تو مسئول هیچ کدومشون نیستی 

این هم یکی مثل بقیه 

ی رابطه ای بود، متوجه شدی رابطه درستی نیست و تمومش کردی

بخدا هیچ پسری حتی اگر شوهرت باشه، ارزش خود. کشی و اینا رو نداره 

من ی زمانی فک میکردم چطور قراره بعد اون آدم زنده بمونم، اگر جایی کسی نوشته بود رابطه ای رو کات کردم و موفق شدم به زندگی برگردم و... از ته وجودم حسرتش رو میخوردم، حتی یادمه زیر خیلی از پست ها و تاپیک ها می‌نوشتم ینی ی روزی میشه منم دیگه موفق بشم رابطه سمی م رو تموم کنم 

شد 

الان سال ها هم ازش میگذره 

تجربه ش برام موند 

اما الان از عمق وجود خوشحالم که با اون آدم نموندم 

تازه نه مشکل روانی داشت نه مشکل جسمی داشت، خیلی هم اوکی بود و حتی آروزی خیلی ها بود 

برو خدا رو شکر کن با این آدم داغون نرفتی زیر ی سقف 

من واقعا میترسم همینقدر که میبینن احساساتش قویه ممکنه برای اینکه بخواد منو از چشم همه بندازه مثل خیل ...

کارخیلی خوبی میکنی 

ی مدت بمونی خونه بهتره خانوادت میدونن

اسی خیلی شرایطت سخته🥺درکت میکنم مراقب خودت باش خداهواتو داره❤️بهش توکل کن 

عزیزم من تاپیک قبلیتو کامل خوندم از چنین ادمی فقط میتونم بگم دوری کن دلتم براش نسوزه چون رابطه داشتی ...

تو جدایی کاملم 

بخدا واسه حفظ ابروش جلو خانوادش نگفتم چی کار کرده با من و چه آسیب هایی بهم زده اصلا رابطه جنسی بکنار اذیت هاشو نگفتم و حتی به مامان خودم هم نگفتم چون براش احترام قائل بود و مثل پسرش دوسش داشت  

و از این میسوزم چون چیزی نگفتم مامانم هنوز با اون چت میکنه و هی بهم میگه تو دل پسر مردمو شکوندی و ... 😔

دنیا پر از آدم مریضه و تو مسئول هیچ کدومشون نیستی این هم یکی مثل بقیه ی رابطه ای بود، متوجه شدی رابط ...

جدایی رو پذیرفتم واقعا 

مرسی از کامنتت عزیزم 

منم از وقتی میرم دکتر خیلی بهتر شدم 💖💖

کارخیلی خوبی میکنی ی مدت بمونی خونه بهتره خانوادت میدونناسی خیلی شرایطت سخته🥺درکت میکنم مراقب خودت ...

تنها امیدم خداست که بخشنده واقعیه هم برای خودم عاقبت به خیری میخوام هم اون

تو جدایی کاملم بخدا واسه حفظ ابروش جلو خانوادش نگفتم چی کار کرده با من و چه آسیب هایی بهم زده اصلا ر ...

ب حرف کسی توجه نکن هیچکی جز خودت نمیدونه چ آسیبایی دیدی تو این رابطه

این آدم درست بشو نیست مریضه بخاد دلت براش بسوزه یا چون رابطه داشتی کوتاه بیای ی عمر بدبخت شدی