2777
2789
عنوان

حاضرید با همچین اقایی ازدواج کنید✅کدومشون بهترن

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 75 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با نهایت احترام خیر پس انداز نداره هیچی از خودش نیس بعد هم با خانما هم بگو بخند داره

دختره چطوره؟ 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

نه قدش کوتاهه

🤣🤣

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

شرایط دخترترم یک رشته روانشناسی یکی از بهترین دانشگاهای کشور هستخوش اخلاق و جوری که هر جایی میره ازش ...

حالا خوبه روانشناسی میخونه و همچین تحفه ای برگزیده 

بعد ما اینجا همه رو پیش مشاور و روانشناس ارجاع میدیم 😐

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اره چون الان همسرم دقیقا شرایط متضاد با این آقا داره و زندگیمون داره تموم میشه

این بیش از حد احساسیه

بعد بهش بربخوره همون سنگ دله میشه

برای ازدواج اوکی میشی؟

ینی اینکه پس انداز داشت 

ماشین داشت 

شغل داشت 

با خانوادش اوکی یود ( دقیقا همینم زندگیمونو ب باد داد)

بی رحم و سنگدله شدیدا 

هیچ چیزی جذبش نمیکنه 

حتی دیقه ای بهت فکر نمیکنه 

شدیدا دلش میخواد یکی تحقیرش کنه🥲

اگه خدا بخواد میشه 
دختر خوب اصلا اصلا خودتو نابود نکن سمت یه آدم مودی نرو

:) 

نه اصلادختری که داره دانشگاه تاپ میخونه حیف میشه با همچین ادمیاز طرفی هم ازدواج زوده واسش

گرینه های خیلی بهتری براش هست؟ 

اسی روانشناسی نخونده میگیم خوب نیس دلیلش هم واضحه عدم ثبات موقعیت شغلی دارا بودن اخلاق خطرناک (شوخی ...

👌🏻👌🏻👌🏻

زندگی اگه جور بشه احتمال طلاق زیاده؟

احتمال طلاق اره زیاده 

ولی اگه طلاق هم نباشه زندگی سختی خواهی داشت 

زیر سلطه خانواده خواهد بود چون مستقل نیست و پولی نداره 

هوش اقتصادی و جربزه کار هم نداره و این نشون میده تا آخر عمرش هم قرار نیست پیشرفت کنه 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁