2777
2789
عنوان

اونایی که معلمارو با کادر درمان مقایسه میکردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 168 پست

ولی من این مدت یه چیزی واقعا. توجهمو جلب میکرد 

مینوشت ادارات مدارس دانشگاه و .... تعطیل 

همیشه یه به جز اضافه میکنن کادر درمان 

پزشکا اینارو کار ندارم ولی واقعا پرستارا سختی کارشون با حقوقشون یکسان نیست همشونم از کشور فرار میکنند 

بخدا معلما هم بعد از کرونا خیلی بیشتر از گذشته با کلاسا درگیرن. بچه های پایه پنجم و ششم خیلی از مفاه ...

جای تقدیر و تشکر داره متاسفم اگر ناراحت شدین شما مشخصه سابقه کار دارین این خیلی خوبه کاش معلم پسر من بودین شما را روی چشمام میذاشتم متاسفانه از اول کرونا بود و الان دو ساله اونم سالهای پایه مثل پنجم و ششم هر دوسال معلم تازه استخدامی با مدرک روانشناسی برای پسرم آمده چی بگم چکار کنم من توانایی دارم درس خواندم میتونم یادش بدم بقیه بچه ها چی کاش آموزش و پرورش بهتر عمل میکرد.

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم برات

اینکه شغل خواهرت سخته و حقوقش کمه درست

کادر درمان کارشون خیلی سخته و حقوقشون هم کمه ولی دلیل نمیشه اینطور به معلما توهین کنی خیلی از معلما هم واقعا زحمتکش هستن همونطور که کادردرمان هم بعضیاشون بی مسئولیتن

البته تاکید میکنم بعضیاشون 

مثل شما جمع نمیبندم 

یه پزشک دو سال پیش خیلی راحت به برادرم گفت انگشت پسرتون باید قطع بشه خیلیییی راحت بدون هیچ مقدمه چین ...

ربطش به حرفای من چیه الان؟؟؟ 

منم میتونم هزاران مورد واست تعریف کنم که توسط پزشکا از مرگ نجات پیدا کرد به زندکیش ادامه داد

تو هر چیزی یه مثال نقض پیدا میشه.. الان ما بگیم چون یه پزشک تشخیص اشتباه داده پس بیایم پزشکو از جامعه حذف کنیم؟ منطقیه اصلا؟ 😐

ربطش به حرفای من چیه الان؟؟؟ منم میتونم هزاران مورد واست تعریف کنم که توسط پزشکا از مرگ نجات پیدا کر ...

من گفتم حذف کنید؟؟؟ 

این که انقدر می گن معلم های الان الن و بلن عرض کردم دکترهای الان هم همچین درگیر نجات جون مردم نیستن

من گفتم حذف کنید؟؟؟ این که انقدر می گن معلم های الان الن و بلن عرض کردم دکترهای الان هم همچین درگیر ...

درسته می گید نجات جان انسان ها 

اما شغلیه که هر چقدر بیمار بیشتر داشته باشن خوشحال ترن

هر چه بیمار بیشتر پول بیشتر 

قبول دارید دیگه؟

اینو کجا فهمیدم؟ وقتی یک مادر از دختر پزشکش که تازه مطب زده بود پرسید امروز چندتا مراجعه کننده داشتی؟ گفت ۶ تا 

مادر کف زد و خوشحال 

متاسفم براتاینکه شغل خواهرت سخته و حقوقش کمه درستکادر درمان کارشون خیلی سخته و حقوقشون هم کمه ولی دل ...

اها انتظار دارین بگم بخشی از معلما تعطیلن بخشیشون نه؟دارم از تعطیلی و سختی کار حرف میزنم که توی تدریس اموزش پرورش تقریبا اکثر استانها به یک شکله

توهینی نکردم گفتم مقایسه نباید بشه

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

درسته می گید نجات جان انسان ها اما شغلیه که هر چقدر بیمار بیشتر داشته باشن خوشحال ترنهر چه بیمار بیش ...

والا تو اورژانس و بخش ها وقتی یه مددجو میخواد رضایتنامه بده و مرخص بشه و بره از پزشکش تا پرستارش تا کمکی و همههه خوشحال میشن که کارشون سبک ترشد و از خداشون بخششون خلوت باشه

اینکه شما میگین مطب شخصیه که هیچ پزشک با شرافتی راضی به بیمار بودن مردمش نیست و مطب جدا از بیمارستانه از لحاظ تعطیلی و ...

محض اطلاعات ماها سال کنکورمون که میشه اصلا مدرسه نمیریم که یه وقت معلما وقتمونو نگیرن و عقب نیوفتیم ...

بچه جون ازمنبر بیاپایین 

من خودمم کنکور دادم و میدونم کلاسای سال اخریا چجور برگذار میشه 

تو اول منظور حرف و بفهم بعد ریپلای کن 

والا تو اورژانس و بخش ها وقتی یه مددجو میخواد رضایتنامه بده و مرخص بشه و بره از پزشکش تا پرستارش تا ...

شما هم انشالله  مطب و کلینیک می زنی که درگیر بیمارستان و سختی کار و فکر تعطیلات نباشی 

انشالله هم که جزو  پزشکای با شرافت باشی و از تعداد زیاد مراجعین خوشحال نباشی که البته اگر اینطور باشه به گفته خودت درامدت چس تومن خواهد بود 😁

الان از هر کی می شنوی برای درمان دارن زیر میزی به پزشک می دن … 

شما هم انشالله مطب و کلینیک می زنی که درگیر بیمارستان و سختی کار و فکر تعطیلات نباشی انشالله هم که ...

ادم زیر میزی بگیر توی ایران مثل نقل و نبات ریخته توی هر صنفی،یه خانمی اصرار داشت که کادر درمان فاسدن همش باهم لاس میزنن و شمام میگی پزشکا زیر میزی میگیرن

طبیعیه با این سطح منطق متوجه عمق حرفی که من زدم نشده باشین

من اگه دنبال تخصص پولساز باشم قطعا میرم تو کار زیبایی که همیشه از تعداد زیاد مراجعینم خوشحال باشم🤭

موفق باشین

ادم زیر میزی بگیر توی ایران مثل نقل و نبات ریخته توی هر صنفی،یه خانمی اصرار داشت که کادر درمان فاسدن ...

خداروشکر که شما جزو پزشکای منطقی جامعه ما هستید 😅

منطقتون هم اینه که برای بالا بردن خودتون معلم ها رو زیر سوال ببرید 

موفق باشید