2777
2789
عنوان

اونایی که معلمارو با کادر درمان مقایسه میکردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 169 پست
اووه نکشیمون بابا😂والا من هر مادر خانه داریو ک میبینم خودش داره به بچش درس میده.تو ۴ سال گذشته ۳۶۵ ...

عزیزم چقد عقده دارین شما ، یه ذره ب افتخار سواد نداشت اون ادب لحاظ کنین 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
دنبال پر بازدیدی هستن ایشون .شما معلما رو زیر سوال نبر!!همین معلما نبود شمام الان به قول خودت دانشجو ...

الان من چی گفتم ک چاپلوس شدم😐

مگه تو پر بازدیدی جایزه میدن؟حرف حقو نمیتونید بشنوید

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه ارزش می‌دادن مثل خارج الان وضعیت این نبود تو خارج با دکترا برابری میکنن خیلی خیلی وضعشون خوبه ..... واقعا کم لطفی شپه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

به نظرتون چرا؟!چون علاوه بر اینکه اساس جامعه هستن و پایه همه حرفه ها ولی کمترین ارزش حقوقی رو دارن ، ...

کلا حقوق ایران همینه هم معلم هم پرستار هم پزشک هم هر کار دیگه ای که از دولت حقوق میگیره نابوده تو ایران هر چی میگذره بدترم میشه

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

شما دانشجوی پزشکی هستین ولی فهم و شخصیتتون به اندازه جایگاهتون رشد نکرده

هیچ شغلی با شغل دیگه ای قابل مقایسه نیست

معلمی هم سختی های خودش رو داره 

کی میگه معلما تعطیلن؟!

شما اموزش مجازی دغدغه اماده کردن محتوا رو نمیبینی؟

حالا خودت که نه معلمی نه کادر پزشکی. یه دانشجویی که شاید هیچوقت استخدام هم نشی .پس جوش نزن

من نیازی ب استخدام شدن و چس تومن ندارم انشالا مطب و کلینیک میزنم 

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

والا من تمام معلمام فقط درگیر بلندو کوتاهی موها و ناخنامون بودن

تعمیم میدی عزیزم.

میدونم پرستاری سخته ، ولی مقایسه ی شمام در شأن منزلب معلمی نیست .

یعنی چی حقوقشون یکیه؟ میخایی کارزار راه بنداز خواهرتو بکشن بالا !!!

واقعا تعجبم میشه از بعضی کاربرا ...

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

کاربری جدبد نیستم که عکس کاربری هم همیشه تغییر میدم

یک بچه کارتونی با کول پشتی نبودی🤔

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من نیازی ب استخدام شدن و چس تومن ندارم انشالا مطب و کلینیک میزنم

من که مطمئن هستم اگر هم دانشجو باشی یه رشته ی پایین و یه دانشگاه پایین مرتبه هستی .

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲