2777
2789
عنوان

اونایی که معلمارو با کادر درمان مقایسه میکردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 170 پست

معلم معلمهای قدیم که زحمت میکشیدن من از اول کرونا بود دوم کرونا سوم جو کرونا چهارم تازه استخدامی پنجم ماده ۲۸ یعنی خودم معلم پسرمم فقط از صبح تا ظهر میره خسته برمیگرده من یادش میدم و چرخه ادامه داره نمیدونم چی بگم خدا خودش کمک کنه

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس برای چی میفرستن مدرسه .نفرستن کلاس ما هم خلوت بشه اعصابمون راحت تر

ببخشید دیگه مابقی روزای غیر تعطیلم میگیم کسی نیاد مدرسه

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

حالا خودت که نه معلمی نه کادر پزشکی. یه دانشجویی که شاید هیچوقت استخدام هم نشی .پس جوش نزن

چقدر کاربریت اشناست

عکست قبلا وی بود

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

واقعا معلمی؟؟؟چقدر بی شخصیتمتاسفم برای دانش اموزای زیر دستت

نه عزیززززدلم اعصابم از دست این خانم ترمک پزشکی خراب شد😂😂😂

من اصن معلم نیستم و دارم میخونم امسال دندان پزشکی بیارم😘😂

ببخشید اگر شما ناراحت شدی😘💗

حقوق معلم ها واقعا نا عادلانه هست گرچه شغل پرستاری واقعا سخته و اصلا قابل مقایسه با معلمی نیست

افرییین من دقیییقا دنبال همین جمله بودم

عجب؟تعطیلات؟ خداشاهده همه روز درگیر اون کلاس مجازی هستیم کلیپ درست کن محتوا تو اون شادِناراحت بارگذاری کن که بره بعد که کلاس تموم بشه بشین تکلیف بررسی کن بازخورد بزن...

شد تعطیلات؟ 

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
معلمها یک صنف همیشه معترض و طلبکار هستند .

به نظرتون چرا؟!

چون علاوه بر اینکه اساس جامعه هستن و پایه همه حرفه ها 

ولی کمترین ارزش حقوقی رو دارن ، در برابر جهان!

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

دنبال پر بازدیدی هستن ایشون .شما معلما رو زیر سوال نبر!!همین معلما نبود شمام الان به قول خودت دانشجو ...

والا من تمام معلمام فقط درگیر بلندو کوتاهی موها و ناخنامون بودن

ولی شما الان خودت. دآری مقایسه می‌کنی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

معلم معلمهای قدیم که زحمت میکشیدن من از اول کرونا بود دوم کرونا سوم جو کرونا چهارم تازه استخدامی پنج ...

شاید بچه ی شما دیر آموزه و توی کلاس از معلم یاد نمیگیره. دیگه معلم چی کار کنه معجزه که نمیتونه کنه

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲