2777
2789
عنوان

اونایی که معلمارو با کادر درمان مقایسه میکردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 168 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهندسی طفل معصوم کجا بیان دعوا ادریس بدین🥲

والا اون مهندسای بیچاره هم همش سر کارن انگار اونام تعطیلی ندارن ولی اونارو کسی کاری نداره

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

میدونم عزیزم کمه واقعا من میگم نباید مقایسه بشه وگرنه در اینکه همه قشر ها زحمتکش و ارزشمندن شکی نیست

بله عزیزم مقایسه درست نیست

خیلی ها حقشون ضایع میشه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

شما تو اینستا یا هررررجایی ک بری و در مورد کادر درمان نوشته باشه یه معلمو میبینی که اومده اون زیر غر ...

من که هیچوقت این کار نکردم یعنی اصلا کاری ندارم به شغل و درآمد بقیه از همکارامم تاحالا از این حرفا نشنیدم

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

اووه نکشیمون بابا😂والا من هر مادر خانه داریو ک میبینم خودش داره به بچش درس میده.تو ۴ سال گذشته ۳۶۵ ...

خب پس برای چی میفرستن مدرسه .نفرستن کلاس ما هم خلوت بشه اعصابمون راحت تر 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

وای خدا این همه فشار و درک نمیکنم چقدر بعضیا حسودن 

ولی من اللخصوص پزشکارو با معلما مقایسه میکنم و میگم پزشکا شغل سخت تری نسبت به معلما دارن حقشوته بیشتر درامدشون باشه حالا خشتک خودتون رو پاره کنید

یه کاربری هست مدام می نوشت پسره شیفتشو با من جور می کنه لاس بزنیم!! از کاربرا نظر می خواست چجور به پ ...

جمع نبند این درست نیست

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

سی.کتیر😊

واقعا معلمی؟؟؟

چقدر بی شخصیت

متاسفم برای دانش اموزای زیر دستت

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اختلاف کره شمالی و کره جنوبی حل شد

معلما و پرستارا نه

میشه بس کنید؟ممنون ک زحمت میکشید ولی راه بازه،خیلی ناراضی اید انصراف بدید منت هم نزارید.خودتون انتخابش کردید.نمیدونستید شیفت داره؟

میخای بخون استخدامی بده برو شماعم معلم شو.اه بس کن

دنبال پر بازدیدی هستن ایشون .

شما معلما رو زیر سوال نبر!!

همین معلما نبود 

شمام الان به قول خودت دانشجو پزشکی نبودی!!!!

شما مدیونین به ما 

برو خداتو شکر کن ، یه زنگم بزن به همکارای بیچاره ما که قبلا بودن معلم شما ازشون تشکر کن ، گرچه پزشک به این بی ادبی و چاپلوسی برای جامعه قطعا نمیخان!!!

مقایسه گر !

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱