2777
2789

چه معلم چه بقیه کارمندا خصوووصا معلما که همیشه اصرار دارن خودشونو با کادر  درمان مقایسه کنن

"اینو صرفا میگم چون خودم دانشجو پزشکیم و خواهرم پرستاره،اون زمان ک معلما رفته بودن اعتراض ،تابلو به دست که چرا حقوق ما کمتر از پرستاراس در صورتی که یکیه پایه حقوقشون

این روزا تعطیلات خوش میگذره؟؟؟

خواهر بیچاره من از دو هفته پیش تا همین امروز و حتی تا جمعه،فقط یک روز تعطیل بود و هر روز شیفته.صبح تا ظهر وقت نمیکنه یه چایی بخوره ۱۰ تا بیمار داره

تو دو تاتاپیک قبلیمم یه معلم اومد نوشت کادر درمان و پزشکا ک وضعشون خوبه بیچاره ما معلما

مقایسه نکنید،حق خودتو بخواید و مقایسه نکنید.همش تعطیلین

ما هیچوقت شغلوخودمونو با معلما مقایسه نکردیمو نمیکنیم شمام نکنید

و البته مابقی کارمندا.

هر شغلی در جایگاه خودش بسیار ارزشمنده ولی قبول کنید سختی کار خیلی فرق داره زمین تا اسمون

دم همتون گرم

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

عزیزم ببین هیچ وقت خودت و هیچ شغل دیگه ای رو با معلم ها مقایسه نکن

یه کشور بر پایه معلم هاش میچرخه 

هیتلر با هیتلریش هم نذاشت معلم های آلمان برن جنگ بعد الان تو اومدی درباره معلم ها و اعتراضشون حرف میزنی

در ضمن خب خواهرت نمی‌دونست پرستاری شیفت شب و کشیک هم داره خب چرا رفته؟!

معلما اگه 24 ساعت هم  برن سر کلاس بازم

حقوقشون همین شوهرم 6 سال دیگه بازنشست میشه

حقوقش 19 تومن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ببین هیچ وقت خودت و هیچ شغل دیگه ای رو با معلم ها مقایسه نکنیه کشور بر پایه معلم هاش میچرخه هی ...

اووه نکشیمون بابا😂

والا من هر مادر خانه داریو ک میبینم خودش داره به بچش درس میده.تو ۴ سال گذشته ۳۶۵ روز مفید کار نکردن معلما از بس تعطیلن همش

من و خواهرم و همه هم ورودی هامم به کمک کلاسای کمک کنکور و به لطف مهندس هایی ک ریاضی فیزیک تدریس میکردن و دکتر هایی که زیست و شیمی تدریس میکردن قبول شدیم.خوبه همه میدونن کار شاخی نمیکنین ادعاتون گوش فلکو کر کرده

خواهر من میدونست و با عشق هم اومد ،ولی حقوقش متاسفانه عادلانه نیست

معلما اگه 24 ساعت هم برن سر کلاس بازمحقوقشون همین شوهرم 6 سال دیگه بازنشست میشهحقوقش 19 تومن

میدونم عزیزم کمه واقعا 

من میگم نباید مقایسه بشه وگرنه در اینکه همه قشر ها زحمتکش و ارزشمندن شکی نیست

والا من که حضوری خیلی راحت ترم تا مجازی،روزایی که کلاسا مجازیه واقعا بیشتر انرژی میذارم.معلم میگه حقوقم کفاف زندگیمو نمیده کاری به کادر درمان نداره.بعد ما تو قضاوتامون فقط خانومای معلم رو میبینم و صرف یه سری احساسات درموردشون حرف می‌زنیم غافل از اینکه معلمای آقا اغلب سرپرست خانواده هستن و همینطور بعضی معلمای خانوم

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

والا من که حضوری خیلی راحت ترم تا مجازی،روزایی که کلاسا مجازیه واقعا بیشتر انرژی میذارم.معلم میگه حق ...

شما تو اینستا یا هررررجایی ک بری و در مورد کادر درمان نوشته باشه یه معلمو میبینی که اومده اون زیر غر زده و خودشو مقایسه کرده.اخه چرااا بابا چه ربطی دارهههه

یه کاربری هست مدام می نوشت پسره شیفتشو با من جور می کنه لاس بزنیم!! از کاربرا نظر می خواست چجور به پسره بفهمونه محل کار حداقل این کارو نکنن

تو شیفتاتونم که همش مشغول این کارایید که این همه خطای پزشکی تو بیمارستاناس 

یه کاربری هست مدام می نوشت پسره شیفتشو با من جور می کنه لاس بزنیم!! از کاربرا نظر می خواست چجور به پ ...

جمع نبند تو همههه ی شغلا این داستانا هست.تو شرکت ها هست،تو بانکا هست تو بیمارستانم هست

تهمت نزن

اووه نکشیمون بابا😂والا من هر مادر خانه داریو ک میبینم خودش داره به بچش درس میده.تو ۴ سال گذشته ۳۶۵ ...

چرا مغلطه میکنی خانم، کجا تعطیل هستند.

این روزها هم مجازی پدرشون رو درمیاره

مهندسی طفل معصوم کجا بیان دعوا ادریس بدین🥲

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍