2777
2789
عنوان

خیانت💔و پایان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 101 پست
من خودم گاهی برای خرید به یه مغازه میرم که طرف متاهله. شمارمو گرفت. و بعد از اینکه فهمیدم متاهل ...

خدا لعنتشون کنه آدم خیانتکارو فرق نمیکنه چه زن چه مرد 

خیانت سخت ترین ضربه به آدمه

خدا لعنتشون کنه آدم خیانتکارو فرق نمیکنه چه زن چه مرد خیانت سخت ترین ضربه به آدمه

خیلی  بده  واقعا. من خودم  نمیفهمم کسی که خیانت میکنه پس  چرا اصلا ازدواج میکنه؟ دنبال بچه هست؟ یا به زور  خانواده زن میگیره؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر منم مذهبیه بعد با عشق سابقش کلیپ و پیام تو اینستا رد و بدل میکردند فهمیدم کای داغون شدم اما چیکار میشه کرد باردارم سومی فقط اول پیش پدر شوهرم و مادر شوهر عوضیم رفتم و بهشون گفتم بعدم بهش گفتم برادر زاده عفریته مادرشوهرمه که طلاق گرفته نکبت نمیدونم باید چیکار کنم فعلا که هم خودم مثل خر تو گل گیر کردم هم اون کلی گریه و زاری و التماس و ووو میکنه چطور ازدلم دراد چطور زندگی کنم خودم شاغلم اما فکر نکنم بتونم تنهایی این سه وروجک رو بزرگ کنم خاک توسرش چقدر شرایطم بده 

البته یه دلیلش میتونه بی توجهی همسر باشه. ولی بازم دلیل موجهی برای خیانت نیست.

بله ممکنه ولی خیانت توجیهی نداره.من از این دارم میمیرم که چیزی کم نذاشتم کلی از خود گذشتگی داشتم،خیانت حقم نبود

چند سالته عزیزم؟چه مدت ازدواج کردی

من ۲۰ ساله که ازدواج کردم واقعا حقم این نیست الان پول نیاز داره هرچقدر میگه بهش نمیدم  دلم از این میسوزه که ناخواسته باردار شدم با حال بد ۶ ماه یه روز خوش نداشتم حالا با این وضع و حال باید اینو کجای دلم بزارم دیروز بهش گفتم بارم رو زمین بزارم میرم خودت میدونی بچه هات .چه فایده فقط تهدید تو خالی دلم از این میسوزه آقا آقاش گوش فلک رو کر کرده ریش داره اندازه بز میگه من مرد مورد اعتماد همکارام خاک تو سرش