2777
2789
عنوان

خیانت💔و پایان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 105 پست
قوی باش.روزگار پستی بلندی داره. فعلا مهریه را بذار اجرا.پله پله برو جلو.همین که فهمیدی و تو را آلوده ...

آره پستی بلندی داره خیییلی ضربه بدی خوردم خیلی بد،من همیشه صدمو براش گذاشتم حقم این نبود حقم بی وفایی نبود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اول خیانت چطور خیانت دیدی؟الان چطور فهمیدی خیانتشو؟

بله از اول چت کردن از اول گوشی مخفی از اول سیمکارت مخفی،و همه رو خدا خواست متوجه بشم وگرنه هیچوقت متوجه نمیشدم😭

آره پستی بلندی داره خیییلی ضربه بدی خوردم خیلی بد،من همیشه صدمو براش گذاشتم حقم این نبود حقم بی وفای ...

آره آدم شوکه میشه. خدا لعنت کنه کسانی که باعث  جدایی خانواده ها میشن.هرزه زیاده خدا ریشه شون را بکنه.کاش به خاطر بچه تون هم شده بزرگترهای فامیل جمع بشن ازش تعهد بگیرن . نمی دونم شاید اصلاح پذیر نباشه.صداقت در زندگی مهمه.

بله از اول چت کردن از اول گوشی مخفی از اول سیمکارت مخفی،و همه رو خدا خواست متوجه بشم وگرنه هیچوقت مت ...

ازدواج کردین ؟

منم پارتنرم اکازیون بود از همه لحاظ 

اول رابطه خیانت می‌کرده بهم بعدا بهم گف 

بعد هی اسم دخترای مختلف ...

ی چیز عجیبی بود 

تاز این سری اخری ک تازه فهمیدم قبلا تریاک هم کشیده 🙂

آره آدم شوکه میشه. خدا لعنت کنه کسانی که باعث جدایی خانواده ها میشن.هرزه زیاده خدا ریشه شون را بکنه ...

آخه بدبختی این هست ک بعضی مردای متاهلی ک خیانت می‌کنن معمولا ب اون دختری ک باهاش دوست میشن نمیگن متاهل هستن

مث چی دروغ میگن مث‌ چی التماس میکنن خودشون رو ی پسر مجرد جا میزنن 

بعضی مردا مریضن واقعا

آره آدم شوکه میشه. خدا لعنت کنه کسانی که باعث جدایی خانواده ها میشن.هرزه زیاده خدا ریشه شون را بکنه ...

آره خدا لعنت کنه آدمای بی وفا و خیانتکارو

نه اصلا امکان فرصت دوباره نیست چون ایشون گوشی مخفی تهیه کرده بود و اصلاا به منو بچم فکر نکرد پس چطور امکان داره باز تکرار نکنه؟متاسفانه خیانتکار همیشه خیانتکار و فقط ماهر و پنهان کار تر میشه

ازدواج کردین ؟منم پارتنرم اکازیون بود از همه لحاظ اول رابطه خیانت می‌کرده بهم بعدا بهم گف بعد هی اسم ...

بله همسرمه متاسفانه.

بله مریض هستن ک دائم پی وی زنای دیگن و تنوع طلب و....

شما نمیدونی ایشون چه جایگاهی برای خودش درست کرده که همه رو اسمش قسم میخورن نمیدونن یه هرزه به تموم معناس

خدا بهت صبر بده خیلی سخته واقعا نمیدونم چی بگم💔💔💔💔

مرسی عزیزم اره خیلی سخته جیگرم آتیش گرفته فکر نکنم دیگه اون آدم سابق بشم هر روز برام یاداوری میشه میگم اون شب لعنتی💔

غیر ممکنا وقتی اتفاق میوفتن میبینی که همچینم از اول غیر ممکن نبوده.خلاصه میتونم بگم شک تنها حقیقته

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟