2777
2789

پسری که چند سال ادعای عاشقی داشت و بقول خودش بعد عید قرار بود بیاد خواستگاری

سر هزینه کادویی که خودش قولشو داده بود گفت من وظیفه ندارم برات خرج کنم گفتم خیلی خسیسی گفت نه تو پول پرستی خجالت بکش😑😂😂😂اگه ولم کردی چی؟

تازه اخرین کادویی که خریده بود یادم نمیاد کی بود فک کنم تولد پارسالم بود.با اینکه خودمم توو رابطه خرج میکردم و اهل مادیات نبودم قیدشو زدم

هر چند خیلی ناراحتم، از خودم خجالت میکشم وقتی دلم براش تنگ میشه گداصفت💔 

درسته که ایشون دیدگاه قشنگی نداره ولی شماهم حرفت جالب نبود

وقتی کسی بهت قول کادو میده که نباید به زبون بیاری بی شخصیتیه اینکار

شاید از سر لج این حرفارو زده شاید ادم حسابگریه و ریسک بکن نیست 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار درستو کردی اصلا فکرشم نکن بعدا از تصمیمی ک گرفتی از خودت راضی هستی

من با همه ی اخلاقای بدش کنار اومدم گفتم همه یه عیبی دارن بالاخره. ولی اینو نتونستم تحمل کنم حس کردم بی ارزش میشم

طرف با خودش میگه من چ زرنگیم خرجی ک نکردم اگه بخوام ولش کنم ضرر نکردم از جیبم ک مایه نذاشتم فقط از زبونم مایه گذاشتم با حرف و لاس زدن

درسته که ایشون دیدگاه قشنگی نداره ولی شماهم حرفت جالب نبودوقتی کسی بهت قول کادو میده که نباید به زبو ...

این ادم پرو تر از ان حرفاس . کلا خساستش رو مخم بود خیلی تحمل میکردم منتظر یه حرکت دیگه ازش بودم

درسته که ایشون دیدگاه قشنگی نداره ولی شماهم حرفت جالب نبودوقتی کسی بهت قول کادو میده که نباید به زبو ...

بند کرده به یارو که کادو میخام

خب خودت ارزشتو میاری پایین

اونم کارش بد بوده ولی خب

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم