2777
2789
عنوان

چرا کسی مشتاق ماجرا های من نیست 🥺

700 بازدید | 47 پست

اگه دوست دارید بگید جریانم رو تعریف کنم  

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

لایک 

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمایی که داستان منو نمیدونید 

خنده دار و غمگین هست

یه روز چهارشنبه  خسته بودم گرفتم خوابیدم 

مامانم بیدارم کرد گفت خواهرت کلاس داره بعدشم باید بریم خرید آماده شو 

منم گیج بودم یه تیپ مسخره  مث گداها زدم    موهام مث این شونه نکرده ها باز

منی که همیشه آراسته ام  

رفتیم فروشگاه   همون روز دقیقا همون روز   رو یه پسر خوشکلی کراش زدم 

با شخصیت،  آقا  ، قد بلند ، بور  ، خوش صدا  می‌خورد سه سال ازم بزرگ تر باشه 

حالا به ویژگی های ظاهری کار ندارم   مهم اینه به دلم نشست 

حدودا ده دقیقه اونجا بودیم 

بچه ها تو سر و کله ی هم میزدن آبرو ریزی بود که نگم 

بعدش رفتیم ما جالب اینجاست همون موقع باباش سوئیچ ماشین داد بهش که بره خریدارو بذاره 

من که گاهی یواشکی نگاش میکردم اون منو نگاه نمی‌کرد   ولی تو دلم میگم این نشونه اینه که وقتی نگاش نمیکردم اون بهم نگاه میکرده 

حتی موقعی داشتیم می رفتیم زیر چشی داشت نگاه می‌کرد بچم🥺🥺

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بگو عزیزم خودم مشتاقت میشم😂

مرسی 

فقط دلداریمم بدین🥺🥺🥺

سلام. خدا قوت. بفرمایین

بالاتر گفتم🥺

شاید از نظرتون مسخره باشه 

ولی ذهنم درگیرشه🥺🥺🥺🥲

خوب عزیزم دل نبند که بعد اذیت نشی

دست خودم نبود 

اشتباه کردم🥲🥲😭