2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خواهرم پیش دبستانی میره از اون گرفتم 

الان هر روز یه علائم جدید دارم بعد ۱ ماه 

الان گلوم یه طرفه درد گرفته 

دو هفته هم آموکسی کلاو ۶۲۵ خورده بودم خوب خوب شده بودم فرداش که دارو هام رو قطع کردم انگار دوباره گرفتم 

و اینکه یه سوال کسی هست یه لوزه اش بزرگتر از اون یکی باشه؟،

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

وای.4 روزه تموم تموم لرز واستخوان درد داشتم مغزم داشت می‌ترکید. تمام استخوانم درد میکرد سر درد کمر درد تب بالا. بعد 4 روز بهتر شدم.اما تا الان 10 روزه کاملا بی جون و ضعیفم . تنگی نفس دارم موقع کار دخترم 1 و نیم کیلو کم کرده از همه بدتر سرفه های خشک همچنان ادامه داره

باورم نمیشد از درد زیاد و گرسنگی 3 تا سیب زمینی شستم انداختم تو قابلمه نمیتونستم،آب بریزم،نشسته بودم رو زمین گریه میکردم. شوهرم به زور اومد آب ریخت روشن کرد 2 تا تخم مرغک انداخت توش.ما سه نفری نتونستیم 3 تا سیب و دو تا تخم مرغ و بخوریم از حال بد

وای.4 روزه تموم تموم لرز واستخوان درد داشتم مغزم داشت می‌ترکید. تمام استخوانم درد میکرد سر درد کمر د ...

عزیزم چه داروو یی مصرف کردی بهتر شدی من ۴رپزه درگیره دختره ۴سالمم ۳بار دکترو بیمارستان رفتیم دیکه برا خودم حال ندارم برم دکتر

عزیزم چه داروو یی مصرف کردی بهتر شدی من ۴رپزه درگیره دختره ۴سالمم ۳بار دکترو بیمارستان رفتیم دیکه بر ...

من موقع ویروس هیچ دارویی مصرف نمیکنم ببین ویروس ها هیچ ذرمان موفقی نداشته. فقط درد زیادم یه شیاف میزدم واقعا عالی بود. به جاش روزی یه آبکش بزرگ میوه میخوردیم. فقط پرتقال لیمو شیرین موز.،شلغم خام