2777
2789
عنوان

گوشوارمو میخام بفروشم برای شب یلدا مهمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 55 پست

بنظرم طلا نفروش اگه وسیله ای داری تو خونه استفاده نداری بفروش

مثلا برای ما پنکه زمینی بی استفاده بود

پلو پز بود 

دیوار فروختم 

قیمت مناسب زدم سریع بردن

مثبت اندیش😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبجی من همیشه میگفتم نفروش ولی الان به دلم اومده که بفروش.

هم بخاطر آرامش شوهرت و هم اینکه اگر به مهمان ارزش قایل بشی خدا بیشترشو سر راهت قرار میده.

بهترین ها نصیبت بشه خواهر جون. پربرکت باشین عزیزم.

بنظرم شده قرض بگیر از کسی ولی گوشوارتو نفروش چون یه شبه پولش تموم میشه بمونه گوشت ارزشش بیشتره

از چه به خود میبالد؟ انسان که لقاحش یک اشتباه، ولادتش یک رنج و زندگی‌اش یک ملال است و محکوم به مرگ می‌باشد… «آرتور شوپنهاور»🐦‍🔥

کد تخفیف اسنپ فود دارید؟ اگر خودتون نیازش ندارید بهم میدید ؟؟؟سفارش اول هم بود اشکال نداره

این بنده خدا داره گوشواره میفروشه برای مهمان هاش شما کد تخفیف غذا میخوای    

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

چیکار کنم شوهر بدبختم داره دق میکنه پولشو ندادن دیشب از فکر و خیال خوابش نمیبرد

اخی بنده خدا 

خدا نگذره از این طور ادما

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یادش بخیر چند سال پیش گردنبندمو بخاطر مهمونی و اینکه دوست داشتم خوش بگذره و حس خوب پیدا میکردم فروختم

درسته اگه الان بود کلی قیمتش بود و به نسبت الان مفت فروخته بودم ولی اون شب کلی خوش گذشت و تا چند روز پول داشتم، اصلا هم پشیمون نیستم😁✌🏻

اگه ته دلت راضیه بفروش و خوش باش

اما اگه میدونی ته دلت ناراحته و به طلا دلبستگی داری نفروشش و از کسی برای یه ماه قرض بگیر، انشالله بتونید زودتر پس بدید

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
این بنده خدا داره گوشواره میفروشه برای مهمان هاش شما کد تخفیف غذا میخوای

منم دارم با بدبختی دنبال کد میگردم واسه خاطره ۱۰۰ هزارتومن😐

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه😒🤭 

کد تخفیف اسنپ فود دارید؟ اگر خودتون نیازش ندارید بهم میدید ؟؟؟سفارش اول هم بود اشکال نداره

چقدر بی ملاحظه

تاپیک مبتونید بزنید....

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡