2777
2789
ممنون اشب قراره درست کنم تاپیک میکنم تگت میکنم ببینی

باشه گلم

😍انشالله عالی بشه

من یه دستی دارم اصلا دستپختم خوب نیست

ولی هرچی میپزم برای باراول عالی میشه فقط😂کیک پرتقالی و کیک هویج پختم باراول ذوق مرگ شدم از بس خوب بود دیگه نشد اونجوری

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالیهدستورشو میگی لطفا

۶ تا تخم مرغ همراه با یک پیمانه بزرگ شکر ،یه قاشق چای خوری وانیل،و۳ چهارم پیمانه روغن یا کره ی آب شده باهم زن بزن تاحدودی که کف کنه قشنگ

بعد یک پیمانه شیر بهش اضافه کن هم بزن 

دو ونیم پیمانه آردقنادیو دوبار الک کن بعد کم کم به موادت اضافه کن و هم بزن ودرآخر یه قاشق سرپر بکینگ پودر اضافه کن 

یه پرتقال سالمو خوب بشور خشک کن بعد پوستشو با رنده ی ریز رنده کن وبه مواد کیک اضافه کن

قابلتو چرب کن موادو بهش اضافه کن دو بار قالبو بکوب زمین تا هواگیری بشه بعد با سیخ چوبی حالت دورانی دوتا دایره بکش 

توماکروفر بادمای ۱۸۰ درجه ۴۰ دیقه ای تنظیمش کن

توقابلمه هم اگه خواستی بپزی یه قابلمه تفلون انتخاب کن روعن بریز بزار گرم بشه بعد زیرش شعله پخش کن بزار با کمترین حالت شعله موادو بریز درشو بزار تقریبا یه ساعت اینا زمان میبره درآخر سیخ چوبیو فروکن اگه موادبهش نچسبیده باشه یعنی پخته 

برش گردون اون طرفشم بزار بپزه درشو دیگه نزار تقریبا یه رب بمونه اونورشم سرخ میشه تمام

از الان تا یلدا فاسد میشه😕چقدر زود

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

آب پرتقال نمیخواد؟یکی میگفت به جای شیر آب پرتقال بریزپوستو کی توش رنده کنم چندتا پوست رنده کنم؟اون ...

خواهرم باآب پرتقال درست میکنه ولی من امتحان نکردمش

پوستشو در اخر که موادکیکتو درس کردی رنده کن هم بزن بریز تو قالب عالی میشه 

پوست یدونه پرتقال متوسط کافیه

فقط با رنده ی ریز رنده کن 

۶ تا تخم مرغ همراه با یک پیمانه بزرگ شکر ،یه قاشق چای خوری وانیل،و۳ چهارم پیمانه روغن یا کره ی آب شد ...

مرسی گلم

قالبم کوچیکه سه تخم مرغیه

فرم ندارم آون توستره فکرکنم برای همینه خوب نمیشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
عزیزم با پودر کیک درست کردید؟

۶ تا تخم مرغ همراه با یک پیمانه بزرگ شکر ،یه قاشق چای خوری وانیل،و۳ چهارم پیمانه روغن یا کره ی آب شده باهم زن بزن تاحدودی که کف کنه قشنگ

بعد یک پیمانه شیر بهش اضافه کن هم بزن 

دو ونیم پیمانه آردقنادیو دوبار الک کن بعد کم کم به موادت اضافه کن و هم بزن ودرآخر یه قاشق سرپر بکینگ پودر اضافه کن 

یه پرتقال سالمو خوب بشور خشک کن بعد پوستشو با رنده ی ریز رنده کن وبه مواد کیک اضافه کن

قابلتو چرب کن موادو بهش اضافه کن دو بار قالبو بکوب زمین تا هواگیری بشه بعد با سیخ چوبی حالت دورانی دوتا دایره بکش 

توماکروفر بادمای ۱۸۰ درجه ۴۰ دیقه ای تنظیمش کن

توقابلمه هم اگه خواستی بپزی یه قابلمه تفلون انتخاب کن روعن بریز بزار گرم بشه بعد زیرش شعله پخش کن بزار با کمترین حالت شعله موادو بریز درشو بزار تقریبا یه ساعت اینا زمان میبره درآخر سیخ چوبیو فروکن اگه موادبهش نچسبیده باشه یعنی پخته 

برش گردون اون طرفشم بزار بپزه درشو دیگه نزار تقریبا یه رب بمونه اونورشم سرخ میشه تمام

یلدا فردا شب هس ؟

نه 

جمعه

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁