2777
2789
عنوان

برا فردا دوجا دعوت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 89 پست
خوش بحالت من خواهرم میره خونه مادر شوهرش زنداداشم هم ک اصلا اینجا نمیاد نه عید نه شب یلدا نه کلا تو ...

هععی بعضی عروسها خیلی بیمعرفت هستن .نزدیک یلدا که میشه دلم میخاد بترکه.من خواهرام شهر خیلی دور هستن اینجا دتا داداشام هستن که زناشون خواهرن با هم یادمه دوسال پیشه سه روز مونده به یلدا مامانم به عروسیمون گفت شب یلدا همتون بیایید اینجا دور هم باشیم بعدش عروسا گفتن نه پدرمون زودتر گفته میریم اونجا وباز یلدای پارسال مامانم طفلک ۱۵ روز جلوتر به عروسا گفت شب یلدا بیایید دور هم باشیم عروسا گفتن باشه اما یه شب مونده به یلدا گفتن ما میریم خونه پدرمون.امسالم که دیگه مامانم نیست.حالا فکر نکنید رابطشون بد بود ها نه مامانم حتی نمیزاشت من پشت سر عروسها کلمه ای بد بگم اونا رو بیشتر من احترام میکرد.اگه بحثی بین من و زنداداشها پیش میومد مامانم طرف اونا رو می‌گرفت و با من سنگین میشد.به هر کدومشون یه خونه و وسیله و جاز داد ومراسمشونو پولش دادن.

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهرء من نیست مادرشوهرء خواهر شوهرمهاز ساعت ۲ میرن سرخاک ۴ میرن خونه شام اونجاییممن دخترم تا ۳ و ...

خب بالطبع مادربزرگتون واجبترن پس..زنگ بزنین معذرت خواهی کنین..شایداصلا اوناهم شرکت کردن تو مراسمتون..میتونین هم بعد شام برین

موقعیت سختیهههه

به نظرم ظهرش برو خونه مادرشوهرت با شوهرت بشین بعد همونجا بگو بابام برا مادربزرگم مراسم گرفته 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

فردارو برو مراسم مادربزرگت شب یلدا برو خون مادرشوهرت،زنگ بزن بگو بهش

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
مادرشوهرء خودم جمعه جشن گرفتهفردا سالگرد فوت مادربزرگمه مراسمو بابام گرفتهفردا جشن یلدارو مادرشوهرء ...

به نظرم سالگرد مادر بزرگت رو برو و فرداشم خونه مادرشوهر...

چون هر دو شبم با خانواده شوهر باشی خوب نیست...

تو میخوای بهشون احترام بزاری و بری ولی همونا تو دلشون میگن پس چرا یه شوشو نرفت سمت خودشون ؟ چرا یلدا ندارن اینا و..... 

بعدم مادر شوهر خواهر شوهر خواسته خانواده ی عروسش رو دعوت کنه و بیشتر منظورش پدر مادر خواهرشوهرته و از سر احترام شمارم گفته  خیلی ام با نرفتن شما ناراحت نمیشه... شاید خوشحالم بشه... 

ولی حتما زودتر خبر بده ک نمیری ک تدارک نبینن براتون

پیرزن اومده جلو د مون شخصا دعوت کرده زشته

مادرشوهر با شخصیتی داری زنگ بزن بهش بگو ازش معذرت خواهی کن بابت اینکه نمیتونی بری مهمونی

یا مثلا سالگرد چه قدر طول میکشه؟

بعدش برید پیش مادرشوهرت اگر مسیرها نزدیک

یا نهایت شما جمعه برید پیششون

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

منم فردا از طرف شرکت مون دعوت شدیم باغ رستوران‌..

مادر همسرمم شبش دعوت کرده ...

خودمم دوست داشتم سینی بچینم برای یلدا که اصلا انگار فرصتش نمیشه و میهمانیم

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

مادرشوهرء من نیست مادرشوهرء خواهر شوهرمهاز ساعت ۲ میرن سرخاک ۴ میرن خونه شام اونجاییممن دخترم تا ۳ و ...

خاک و اینای مادربزرگ رو برو

دخترت رو همسرت برداره از مدرسه 

و خودتون مراسم رو برید

بعدشم برا شب برید مهمونی یلدا

بهمه اش هم رسیدی اینطوری 

بعد بگی مراسم مادر بزرگمه خانواده شوهرت نمیگن چرا مارو دعوت نکردین؟؟؟؟؟؟ به نظرم نگو مراسم مادر بز ...

وای نه دروغ نگو

وظیقه اسی نبوده ک دعوت کنه.... حالا صلاح ندیدن یا هرچی ب اسی ربطی نداره... دروغ بگی در میاد و وجهه خوبی نداره

هععی بعضی عروسها خیلی بیمعرفت هستن .نزدیک یلدا که میشه دلم میخاد بترکه.من خواهرام شهر خیلی دور هستن ...

اره مال ما هم همینه یکی بیشتر نیست خیلی بهش احترام میذاریم شاید باورت نشه هیچ مشکلی بین مون نیست ولی هیچوقت نمیاد رو هم بهت نمیده ک بری ۶ سال اینجا نیومده ماهم نرفتیم فقط و فقط خانواده خودش حتی عیدا هم دعوت میکنی میگه کار دارم تو طول سال میگه دارم خونه تکونی میکنم فقط میره خونه مامانش اصلا عجیب یعنی