2777
2789
عنوان

برا فردا دوجا دعوت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 89 پست
پیرزن اومده جلو د مون شخصا دعوت کرده زشته

خیلی هم زشته 

برو خونه مادرشوهرت قبلش یه سر خونه بابا بزن جریان رو بگو حتما درک میکنن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرشوهرء خودم جمعه جشن گرفتهفردا سالگرد فوت مادربزرگمه مراسمو بابام گرفتهفردا جشن یلدارو مادرشوهرء ...

مراسم مادربزرگت ساعت چنده؟ بنظرم برو مراسم مادربزرگت فقط زودتر بلند شو بعد شام یا پذیرایی برای کمک نمون برو خونه مادرشوهرت 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مادرشوهرء خودم جمعه جشن گرفتهفردا سالگرد فوت مادربزرگمه مراسمو بابام گرفتهفردا جشن یلدارو مادرشوهرء ...

خودت بهترمیدونی ..

من بودم میرفتم مراسم مادربزرگم.

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
نیاز نیس بگی ک نمیتونم بیام پاشو برو اونجا خونه بابات اگرم زنگ زدن جواب نده بعدا جواب بده ک نتونسم ب ...

وا خیلی زشته که.... 

یعنی کسی دعوتت میکنه خبر نمیدی که میری یانه... تازه جوابشونو نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مادرشوهر خودم بود اوکی بود نمرفتممادرشوهرء خواهرشوهرمه معذبم

اها پس خوبه 

عزیزم اصلا معذب نمیخواد بشی دلیلی نداره شما امسال مراسم سالگرد ونمیتونی بری 

مطمعن اوناعم مراسم داشتن هیچ وقت نمیومدن

اصلا بدشون نمیاد وناراحتم نمیشن 

راحت بهشون بگو اوناعم درک میکنن

با مادر شوهر خواهر شوهرت نسبتی دارین؟

نه رفت و امد داریم

خیلی خونگرمن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

واقعا وقتی مادرشوهرتون اینقدبادرکه که یه روز قبل مراسم گرفته بخاطر دل بچه هاش،که بحث نباشه تو خونه ب ...

مادرشوهرء من نیست مادرشوهرء خواهر شوهرمه

از ساعت ۲ میرن سرخاک ۴ میرن خونه شام اونجاییم

من دخترم تا ۳ و نیم تو مدرسه جشن دارن

مسیزمم یک ساعته

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️