2777
2789
عنوان

واسه شب یلدا لباسی چیزی خریدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2446 بازدید | 188 پست
انشالله انشالله چی میخوای بخری اگه فضولی نباشه ؟

اجیل و میوه شیرینی شکلات 

مرغ و گوشت و ماهی 

وسیله های دیگم میخوام بخرم یکی دوتا دسر درست کنم مهمان دارم

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
ماهم اینجور قرار شام خونه خودمون بخوریم بعد شام بریم خونه مامانم چون نزدیکمه و سفره اینا نداریم من ...

واقعا درستشم همینه.من هم خودم هم بچه هام همیشه تر و تمیزیم.لباس زیاد میخرم اتفاقا ولی بنظرم واقعا خیلی مسخره هست که اینجور ادم برای یلدا مثلا کاشت یلدا بزنه یا لباس مخصوص شب یلدا بخره.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا هر سال هرسال از بس سرم شلوغ بود بهم خوش نمیگذشت امسال خلوتم کاریم ندارم انجام بدم میخوام کیک بپ ...

این انرژیتو خریدارم خواهر

خوش بگذره عزیز دل❤️❤️❤️❤️🌹

واقعا یلدا جشنی نیست که لباس جدید بخریم براشولی من همه پولامو برای نوئل خرج کردم دیگه نمیتونم حتی یک ...

جونت سلامت باشه خواهر پول مهم نیست مهم خودتی پول میاد و می‌ره همین که دلت شاد باشه بهتر از این خریدو این چیزهاست❤️❤️

عجب یه شب باستانی خرج نمیکنی برا اعیاد خارجیها خرج کنیم چه عجیبیم ما البته صلاح مملکت خویش خسروان دا ...

کی میگه خرج نمیکنم؟

بعدشم من کجا گفتم بیاید برای اعیاد خارجی خرج کنیم؟

نوئل جشن خارجی نیست ، جشن همه مسیحی هاست عزیزدلم

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

من خودم حوصله ندارم وازنظرم کار بیهوده ایی هستش ولی برای بقیه که لباس میخرن و میز یا سفره پهن میکنن ...

منم خوشم میاد و حوصله و وقت کافی ندارم 

ذوقم ندارم نمدونم ولی حال بیشتر خانومای نی نی سایتی رو خریدارم واقعا خیلی پر انرژی و شاد هستن و انشالله همیشه همینجوری شاد و دلشون شاد باشه