2777
2789

سلام بچه ها....من شهریور ماه یه ساعت کادو گرفتم برای کسی که دوس داشتم ...........یا دنیایی امید و آرزو ...انتظار کشیدم بیاد قول میداد و در آخر با بهونه های پیاپی نیومد رابطه مجازی بود و یکبار دیده بودمش و هیچ آدرسی ازش ندارم حتی....الان رابطمون قطع شد بدون گفتن دلیل بدون جواب .....روانی شدم نمیتونم هیچیو هضم کنم فقط میدونم بهونه آورد و هرچی پیام دادم جواب درستی نداد....من با کادو چیکار کنم شده آیننه دق......لطفا دعا کنید مشکلم حل بشه درست بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا بذارش تو کمد واس بعدی

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

بده داداشت یا بابات خیلیم خوشحال میشه ..بگو چشممو گرفت گرفتم برات اگه مناسبتی درراه نداری اینجوری بگو ...ضمنا ایشون لیاقت نداشتن بزار بره پی زندگیش عزیزم دنبالش نباش

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
بده داداشت یا بابات خیلیم خوشحال میشه ..بگو چشممو گرفت گرفتم برات اگه مناسبتی درراه نداری اینجوری بگ ...

بحث اینه که با دیدنش میریزم بهم همینجوریشم داغونم دنیا برام ب آخر رسیده همچی رو سرم خراب شده وجود ساعته عذابم میده دلم میخواد برسه ب دست خودش ولی هیچ راهی نیست .....

خب بذار جایی جلو چشم نباشع

همینم الانم جایی هست که جلو چشم نیست کلا وجودش اذیتم میکنه ساعتی که نتونستم ب صاحبش بدم و مونده رو دستم کاش میتونستم یجوری ب دستش برسونم ولی آدرس نداره و حتی جوابمم نمیده و آدرسم مطمئنم نمیده

بحث اینه که با دیدنش میریزم بهم همینجوریشم داغونم دنیا برام ب آخر رسیده همچی رو سرم خراب شده وجود سا ...

وقتی تو رو نمیخاد چرا براش کادو میفرستی ..ببر بده به یک کودک کار

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
کاش ب همین راحتیه گفتنش بود پای احساس و قلبم وسطه

میگذره برات

از این روزا عبور میکنی 

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

وقتی تو رو نمیخاد چرا براش کادو میفرستی ..ببر بده به یک کودک کار

چقد متن پروفایلت قشنگه واقعا قلب شکسته ترمیم میشه؟.....باور کن برام مهم نیست کادوعه چون برای خودش گرفته بودم دلم میخواد به خودش بدم...