2777
2789
عنوان

کمک کنین چاق شم 🥺😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 194 پست
وایییی اسیییی انگار خود منییییی هرچی میگفتی انگار داشتی منو توصیف میکردیی منم لاغرم وزن و قدمون مثل ...

عزیزممم 🥲🥺کاش توپر بشیم یکم وایی من دیگه نمیدونم چی بخورم 😭

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببیننن اصلااااا فایده نداره کن کلا ارثی لاغرم اصلا و ابدا چاق نمیشه هر کاری که بگی رو کردم 

گاهی وقتا سخت ترین کاره دنیا قانع کردن خودته 🙂

میخوای چیکار کنی ؟ 

چیز کمکی باید استفاده کنی من خودم لاغرم میخوام عرق یونجه جوانه گندم و شیر خشک نیلدو استفاده کنم 

کاربری دست دو تا دوست 
نیس لاغر باشی بخوری چاق باشی نباید بخوری

نه بعضیا اشتها ندارن خیلیی سخته منم که لشتها دارم اصلادتکون نمیخورم لاغر لاغرم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ https://abzarek.ir/service-p/msg/2012952 یه چت ناشناسمون نشه؟! 

ببیننن اصلااااا فایده نداره کن کلا ارثی لاغرم اصلا و ابدا چاق نمیشه هر کاری که بگی رو کردم

کمبود وزن نداشته باشی خوبه رو حالت عادیی خودتی اما من حداقلش ۱۵ کیلو کم دارم و این غیر عادیه و خوب نیست...

میخوای چیکار کنی ؟ چیز کمکی باید استفاده کنی من خودم لاغرم میخوام عرق یونجه جوانه گندم و شیر خشک نیل ...

دوستان راهنمایی کردن از راهکاراشون استفاده میکنم 

جوانه گندم نه قبلا خوردم مریض شدم دیگه سمتش نمیرم 

ولی عرق یونجه و قرص ویتامین آهن میخورم 

مرسی چه موقع بخورم

فولیک صبح،امگا بعداز ناهار ،اهن سب من با ویتامین چن کیلو چاق شدم ویتامین ای کلسیم هم میتونی بخوری ویتامینه ضرر نداره

تعلیق شدم تازه وارد نیستم،نی نی سایتی های عزیز محتاج دعاتونم😘😘