2777
2789
عنوان

کمک کنین چاق شم 🥺😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 194 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مث توبودم دقیق بااین وجود ک قدم ۱۶۵ بود با وزن ۴۵ تونسم باعرق یونجه ب ۷۰برسم😂😂

واییی عالیههه یعنی انقد موثره؟ منم میخرم حتما 

میشه بگی چجوری خوردی 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

مرسی عزیزم کاش واقعا جواب بده

جواب میده من ی مدت مریض شدم ب شدت وناراحتی استرس گریه داشتم ۵کیلو کم کردم اشتهام ازبین رفته ۶۵ شدم الان دوباره بایدبخورم ۵کیلومو جبران کنم البته ورزش سنگینم کنارش میکنم شکمم کلااب کردم 

اره میمونه ولی ارزش نداره موهای پرپشتم نصف شد

چه باحال چن قیمت هست ؟؟

من توپرم زود چاق میشم اگ حرص و جوش نکنم و غذا بخورم فعلا ک ی مشکلی دارم خواب و خوراک ازم گرفته

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

چه باحال چن قیمت هست ؟؟من توپرم زود چاق میشم اگ حرص و جوش نکنم و غذا بخورم فعلا ک ی مشکلی دارم خواب ...

من سه سال پیش خوردم اونموقع ۳۰۰ بود یه پیج بود الان پیجو ندارم فقط اسمشو یاد بود جی فست 

منم قدم ۱۶۵ و وزنم ۴۵ هست حداقل باید ۱۰ کیلو اضافه کنم خیلی لاغرم🥲حسرت یه بدن خوب به دلم موندهفعلا ...

منم وزنم کمهههه لاغرم از خودم خجالت میکشم یه بدن پر می‌خوام 😭💔

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

منم وزنم کمهههه لاغرم از خودم خجالت میکشم یه بدن پر می‌خوام 😭💔

غذاهای که دوس داری تندتنددرست کن وزیادبخور کنارش سالادباسس زیاددلستربخورمیان وعده بخورشیرپرچرب صبح وشب سیب زمینی آبپز ماکارونی

ایشالا میشی چطوری مصرف میکنی بد مزه نیست ؟

ن خیلی معمولیه گفتم بالاتربهتون فک کنم عزیزم

قبل ناهارشام ۱ساعت یا۳۰دیقه هرچی حالا کمتر نشه دیگه ی لیوان چای خوری عرق یونجه  میخوری  طبعش گرمه سرشارازاهن هستش

بعدش یجکری گشنت میشه ک ننگو نپرس حسابی پراشتهامیشی تا۲ماه ک بخوری بسه خودت معدت گشادمیشع اگ عرقم نخوری  دلت ب غذازیادمیره