2777
2789
عنوان

کمک کنین چاق شم 🥺😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 194 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش دغدغه منم چاقی بود لامصب لاغر باشی میشه بخوری چاق شی ولی چاق باشی چکار کنی آخه🤕🤧

لاغر باشی پر کردنش سخته مثل جنازه هستم انگار همین الان از قبر بلند شدم 😐😱دستاااام وااییی یه استخون خالصه مچ دستم انگار همین الان میشکنه 

واقعا غیر قابل تحمله دوس دارم بدنم پر باشه حسرت بقیه رو میخورم 🥲😭💔

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

من ۱۱ کیلو اضافه کردم تلاش کن بهش برسی

چطوری چ خوردی

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

لاغر باشی پر کردنش سخته مثل جنازه هستم انگار همین الان از قبر بلند شدم 😐😱دستاااام وااییی یه استخون ...

وای چقدررمثل منی چند سالته

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

چجوری مصرف میشه عوارض نداره؟

وا ن گیاهیه عرق یونجه برووتونت بخون از خوبیاش قبل هروعده بجز صبجونه ۱ساعت یانیم ساعت ی لیوان چای خوری میخوری یجوری گشنت میشه ۲بشقابم میتونی بخوری من کم خوراکم کم اشتهابشدت باکمکش تونسم ب وزن دلخواهم برسم یکم زمان بره چون چاقیت طبیعی روندش مثلا۴تا۵ماه طول میکشه

باید کالری شماری کنی هر انسان البته فکر کنم مرد در روز ۲۵۰۰ کالری نیاز داره شما باید علاوه بر ۲۵۰۰ ک ...

کالری شماری بلد نیستم چجوری کنم

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

حقیقت هست

چه حقیقتیه که من متاهل بعد از سالها زجر کشیدن و تغذیه درمانی تونستم وزن بگیرم؟

متاهل لاغر کم داریم؟؟؟؟

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

عوارضشم بگمتنبلی تخمدانم شدت گرف و موهام ریخت خیلیش یه مدت کبدم انزیماش بهم ریخت و بزور قرص کنترل کر ...

وای خب چرا خوردیی

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

من بعد ی دوره لاغری ک چاق شدم دوطرف رون هام ترک داره ازبچگی البته بودالان بیشترشده بنظرت چیکارکنم بی ...

بخدا من هم مشکل شمارو دارم 

میگن اگر یهو وزن اضاف کنی ترک پوستی میاری 

حداقل در ماه ۳ کیلو بیشتر نباید اضاف کنی🥲

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

من  اتدامم رو دوست دارم  و ۴۸ کیلو ام 😂 قدم۱۵۵