2777
2789
عنوان

کمک کنین چاق شم 🥺😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 194 پست
عروسی کنشوهر چاق میکنه

آخه این چه حرفیه همه میزنن؟

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

امکان رفتن به باشگاه رو ندارم تغذیه هم فقط نمیدونم چی بخورم..

عزیز دلم من خیلی کم میخورم ولی چاق میشم اونم ب خاطر اینکه نون داغ خیلی دوست دارم چنتا میخورم و ماکارونی هم زیاد میخورم ولی بیشتر نون ادمو چاق میکنه

صبحونه نخور چون صبحونه ادمو لاغر میکنه خود من صبحونه اصلا خوشم نمیاد یکی دو ساعت بعد صبحونه یه چیزی میخورم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۱۶۴/۱۶۵ هستم با وزن ۴۳ژنتیکی لاغریم ارثی هست برای ما قرص چاقی هم مصرف کردم ولی بازم برگشت ..

منم بابام لاغره ولی مامانم توپر بود تقریبا

من مشکلم از معدمه از بچگی کم خوراک بودم زیاد نخوردم لاغر موندم می‌خوام جبران کنم 

معدمم کوچیکه جا نداره زود پر میشه 😂

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

فقط قرص جواب میده خودم خودم با جی فست اکستریم از ۴۹ شدم ۷۰ هم قد توام ۲ سالم هست همینم اشتهامم هنوزم ...

از کجا تهیه کردی ؟؟ عوارض نداره ؟ من مجردم 

قدم ۱۵۶ وزنم ۵۵ میخام بشم ۶۲ ۶۳

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

عزیزم چجوری؟!برنامه غذاییت رو میگی؟ورزش هم داشتی در کنارش ؟,ترک پوستی ایجاد نشد رو بدنت؟؟من میخوام پ ...

آره بدنسازی میرم 

در کنارش شیرخشک میخورم (برند انشور)

ویتامینام رو زیر نظر پزشک هر روز میخورم که خب تاثیر خیلی زیادی در اشتها داره 

وعده هامم سر موقعه

منم قدم ۱۶۵ و وزنم ۴۵ هست

حداقل باید ۱۰ کیلو اضافه کنم 

خیلی لاغرم🥲

حسرت یه بدن خوب به دلم مونده

فعلا خانوادم اجازه نمیدن قرص بخورم اما در آینده میخوام بخورم اما از ترک پوستی خیلی میترسم 

عزیزم چجوری؟!برنامه غذاییت رو میگی؟ورزش هم داشتی در کنارش ؟,ترک پوستی ایجاد نشد رو بدنت؟؟من میخوام پ ...

من بعد ی دوره لاغری ک چاق شدم دوطرف رون هام ترک داره ازبچگی البته بودالان بیشترشده بنظرت چیکارکنم بیشتر جاهای دیگم داره میزنه وزنمم یکسان گذاشتم

هرچقدر کسی ک چاقه سختشه نخوره و لاغر بشه کسی ک لاغره و اشتها نداره هم سخته براش بخوره وزن اضافه کنه ...

ببین افرادی ک لاغرم با دوتا پودر اشتهاشونن باز میشه شیرینی بخورن ولی من چه دست ب هرکاری زدم بیشتر چاق شدم🤕