2777
2789
عنوان

چیکار کنم رابطه م مثل روزهای اول بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 45 پست
توانبخشی شناختی یه رشته جدیده که تو مقطع ارشد میشه واردش بشید و زیر شاخه علوم شناختیه در مورد مغز و ...

از کجا بفهمم حالا این ویژگی هارو دارم یانه؟

هی 

میگم مقاله نوشتن تو این رشته سخته

بهتره اول ارشد بگیریم آزمون بدیم یا اول آزمون بدیم؟

به نظر من اگه قصدت آزمون استخدامی آزمون بده بعد قبولی در کنار درس ارشد بخون 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا بفهمم حالا این ویژگی هارو دارم یانه؟هی میگم مقاله نوشتن تو این رشته سخته

همین الانش چقدر اهل مطالعه هستی ؟

چقدر روی برنامه هات میمونی ؟

روابط اجتماعیت چطوره؟

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

همین الانش چقدر اهل مطالعه هستی ؟چقدر روی برنامه هات میمونی ؟روابط اجتماعیت چطوره؟

من کتاب غیر درسی خیلی خوندم خیلی 

رو برنامه هام ۰ ،اراده کمه مگه عاشقش باشم

خیلی برونگرام عاشق ارتباط گرفتن با ادمام 

خیلی فوضولم

جدیدا یکم اعتماد بنفس کم شده ولی ...

من کتاب غیر درسی خیلی خوندم خیلی رو برنامه هام ۰ ،اراده کمه مگه عاشقش باشمخیلی برونگرام عاشق ارتباط ...

این رشته رشته قشنگ و جذابیه ولی همون‌طور که گفتم نیاز به تلاش زیاد داره با لیسانس هم خیلی موقعیت شغلی ندارن باید ارشد بگیری 

این رشته رشته قشنگ و جذابیه ولی همون‌طور که گفتم نیاز به تلاش زیاد داره با لیسانس هم خیلی موقعیت شغل ...

هی چی بگم والا

خسته شدم 

۳ ساله پشت کنکورم ۳ ساله دبیرستان هم کرونا بود 

زده شدم الان 

فقط میخوام بزنم بیرون 

هی چی بگم والاخسته شدم ۳ ساله پشت کنکورم ۳ ساله دبیرستان هم کرونا بود زده شدم الان فقط میخوام بزنم ب ...

میفهمم منم مثل تو بودم چهارسال کنکور دادم وتهش روانشناسی آزاد ولی الان از پشت کنکور بدتره برام چون علاقه ای ندارم به رشتم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

میفهمم منم مثل تو بودم چهارسال کنکور دادم وتهش روانشناسی آزاد ولی الان از پشت کنکور بدتره برام چون ع ...

وای واقعا 

چیکار میکنی الان 

تروخدااا نگو

درساش چجوره مشکلت کجاس 

چیکار میخوای کنی 

چرا اینجوری شد

وای واقعا چیکار میکنی الان تروخدااا نگودرساش چجوره مشکلت کجاس چیکار میخوای کنی چرا اینجوری شد

خب دوستش ندارم کسایی هم بودن مثل من که بعد علاقه مند شدن همه مثل هم نیستن که عزیزم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم