2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 45540 بازدید | 451 پست
خب الان شما هدفت از زندگی چیه ؟ ببخشبد اما نه مادر خوبی هستی نه همسر و نه حتی دختر خوبی و نه حتی بر ...

هدف لذت هست مگه اصلا حتما باید هدفی باشه خواسته و ناخواسته به این دنیا اومدیم الانم داریم مسیرو طی می‌کنیم  همین که تمام وقتم از صبح داشتم به تکالیف دخترم میرسیدم یعنی مادر بدی نیستم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
متاسفانه شما نه خانه داری نه شاغل شما علافید😂

علاف بودن هم یه قشنگی داره دنیا به آدمای علاف هم نیاز داره ☺️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما که چیزی نگفتیم ایشون به زنای شاغل گفتن حمال بعدم گفتن به بچه هاشون نمی رسن ولشون می کنن تو مهددر ...

بد حرف زد خیلی هم بد شنید

هریک از ما چه خانه دار چه شاغل یک باری روی دوش داریم و باید این بار رو حمل کنیم،اگر شونه خالی کنیم و ...

هزاران هزار لایک

من خودم آدمیم که اصلا راضی نمیشم بچم جایی دیگه بره  که هم تربیتش و هم امنیتش به خطر بیفته

همسایه مادرم از بچه های دختر و عروسش مراقبت میکنه برن مادراشون سر کار

پریروز اون همسایع دیگه تعریف میکرد بچه تو کوچه بود و رفته بود لب خیابون  یه ماشینیم یه بستنی نشونش داد  بچه داش سوار میشد که  مادر بزرگ دوید سمتش

خودم هرگز راضی نمیشم بچمو کسی نگهداره  دلشوره میگیرم

براهمینم از کارم زدم،،،هم اینکه تغذیشون برام مهمه که ببینم غذاشونو به وقت خوردن،سیر شدن یا نه

غیر ازین مادرامونم دیگه این مراحل بچه داری رو طی کردن دلم نمیخواد بارمو به دوششون بندازم

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
باحرفتون یاد اونزمانی افتادم که هرجا میرفتی نوشته بودن فرزندکمترزندگی بهتر حالا خودشون به درودیوارمی ...

اره پدرم تعریف میکردن که حتی بعضی از وسایلی که تهیه میکردن روش اینو نوشته بوده بعد الان بحران جمعیته 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

الان تا یک ظهر خوابیدن و بچه خونه ی مادربزرگ زندگی کردن لاکچریه؟ فقط تعریفتون از لاکچری😅

قرار نیست همه ابعاد زندگیمو اینجا بگم به حد خودم بله هستم گفتم تو ادا هم نمیام ذاتا اینطورم 

خانه دار بودن دو دلیل داره

۱- درسی نخوندن و یا شغل پیدا نکردن

۲- درس رو خونده شغلم براش هست ولی از کار کردن لذت نمیبره

گروه اول به زور میخوان بگن کار کردن حمالیه و خانه داری عالی ولی ته دلشون ناراضین( مثل استارتر تاپیک قبلی که از بقیه تاپیک‌هاش معلوم بود عقده درس خوندن داشته که همسرش نذاشته)

گروه دوم کاری به کار کسی ندارن و عمیقا دارن لذت میبرن از سبک زندگیشون...

گروه دوم برام قابل احترامن

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
وضع خوبه هزینه میدید کسی دیگ میاد خونتون رو تمیز کنه راحت.اخلاق شوهرتم خوبه بهت چیزی نمیگه در مورد خ ...

عقیده دارم خدا اندازه توان آدما تو یه شرایطی میزاره اونارو من همسرم صبوره در مقابل کارام اگر غیر ابن بود صددرصد جدا شده بودیم

الان بجز خوابیدن و تو گوشی بودن مگه کار دیگه ای گفتی که نشون لاکچری بودنت باشه عزیزم ؟لاکچری بودن که ...

بله اینکه به خودم خیلی میرسم اینکه هزینه زیاد می‌کنم اینکه به خودم سختی نمیدم خودمو وقف آشپزی خونه داری خیلی نمیکنم به تیپ و چهرم میرسم مکمل برا پوست و‌مو‌ میخورم درنهایت الویت خودمم 

دیگه از دید شما نمی‌دونم چطوری هست 

منم از همین تعجب کردملاکچری زندگی کردن اینه که پول دربیاری بری سفر کلی چیز یاد بگیری و خوش بگذرونی و ...

مگه حتما باید خودم پول دربیارم ؟؟!

همسرم هست با اینکه دست تنها هم هست یه تنه به خوبی مارو ساپورت میکنه به اندازه خودمون هستیم درضمن گفتم لاکچری نیستم اما تو ذاتم هست که این سبک زندگی کنم هر چند دید شما خنده داره بیاد 

چرا انقدر پی تاپیک های چرت و پرت رو میگیرید و تاپیک بک می کنیدول کنید دیگه بابا

من خیلی وقت بود میخواستم‌ این تاپیکو‌ بزنم اما هی مبگفتم ول من مهم نبست مثل یه جنبش شده که هر چندوقت. راه میفته سراسر توهین  

دقیقا همینه مشکل ما اینه همه چیو تحمیل میکنن به زناتا چندسال پیش تحمیل میکردن که باید بشینی خونه و ح ...

آفرین 👌

خانه دار بودن دو دلیل داره۱- درسی نخوندن و یا شغل پیدا نکردن۲- درس رو خونده شغلم براش هست ولی از کار ...

یه گروه دیگه هم هستن عزیزم

اینکه درس خونده شغل هم براش هست ولی همسرش اجازه کار کردن نمیده