2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 53657 بازدید | 451 پست

شنا یاد بگیر تا غرق نشی🤝🏻

درضمن اولویت درسته

چقدر غلط املایی داری شما

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالبه برام که اکثرا خونه مادرتون شام هستید

با اینکه من هیچ مشکلی با خانوادم ندارم ولی اصلا دوست ندارم حتی هفتگی خونشون شام و ناهار باشم

یک بار در ماه کافیه برام

چون در غیر این صورت فکر میکنم استقلال زندگیم زیر سوال رفته 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

نوش جونت راحت باش

امیدوارم همیشه به خوشی بگذره

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

الان تو جز خوابیدن و خوردن چکار میکنی؟؟ 

اخه یک بیدار شدن افتخار داره؟؟ 

هیچکدوم از زنای موفق تاریخ ندیدم این سبک از زندگی رو داشته باشن 

و شما صرفا داری عمرتو میگذرونی

بچه تو هم انداختی گردن یکی دیگه انگار مامانت کلفت یا پرستار بچت هست 

حداقل وقتی توان بزرگ کردن بچه ندارین، بچه نیارین 

من شمارو همیشه میبینم فقط دوس دارین خودنمایی کنین 

ادمی که میخاد خودنمایی کنه از کسی که بی منظور تاپیک میزنه خیلی معلومه😁😁

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

والا من تو عمرم هیچ لاکچری ندیدم تا ۱ظهر بخوابه

اکثرا ۸ بلند میشن 

شما خانه دار نیستی!

بچتو کس دیگه بزرگ میکنه

غذام درست نمیکنی

خوردن وخوابیدن اسمش  خانه داری نیست

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

سبک زندگی هرکس به خودش ربط داره و محترمه تا وقتی که کاری به کسی نداشته باشه ولی استارتر اون تاپیک به ...

عزیزم چون کار نکرده درکش براش سخته

ولی ما شاغلا خودمون رو وقف میدیم 

اتفاقا همیشه مرتب هستیم از ی خانم خاندار بیشتر ب خودمون میرسیم 

فقط زندگیمون مدیریت بیشتری داره چون تایم خوابمون تا لنگ ظهر نیست 

بچه هامون سر ساعت میخوابن خودمون سر برنامه کارهامون انجام میدیم 

اون تاپیک درکش براشون سخت بود 

سبک زندگی هرکس به خودش ربط داره و محترمه تا وقتی که کاری به کسی نداشته باشه ولی استارتر اون تاپیک به ...

اومد تو تاپیکم گفت چرا به من فلان حرفو زدی 

تو خودت گشنه ای که داری عین بدبختا کیف میدوزی میفروشی تو تاپیکات😐😅

حالا یه دونه کیف من ارزشش قد کل هیکلشه 

شوهرمم ماهی 30 40 درامدشه)عذر میخوام اینو گفتما (خواستم بگم ببین چقدر مریضه

چرا چون من به همه گفتم تو تاپیکای قبلیش گفته بود شوهرم نزاشت و گ هی بشم نزاشت درس بخونم زن شاغل دوستمو میزنه تو سرم و...

کلا مریض بود آنقدر شوهرش تحقیرش کرده بود

من از 6 بیدارم غذا ابدا جز دستپخت خودم نمیخورم هر وعده تازه خونه اگر کوچکترین بی نظمی یا کثیفی باشه ...

موضوع بدتر یا بهتر بودم سبکها نیست. الهی هرکی هر مدلی رو انتخاب میکنه پاش واسته که عقده ایی نشه همین

خانه دار ها تا دلت بخواد اینجا توهین کردن به ما شاغل ها

گفتن که همیشه شلخته هستن و بچه ها مهر مادری و مادری نمیبینن و محبت بهشون نمیشه ولی نگفتن چقدر بچه شاغل هستن که فهم درک شون و تربیت شون بالاست 

گفتن شاغل ها خانه داری درس نمیکنن و ولی ما خانه دارها سخت ترین کار های خونه میکنیم 

کسی که شاغلع یعنی واقعا توانمنده یه روز برین تو جامعه از صبح ساعت ۵ بیدار بشین تا ببینین چقدر توانمندی میخواد توی اجتماع رفتن و تعامل کردن و کار کردن 

همه بخور بخواب دوست دارن کی که بدش بیاد هیچکار نکنه جز تفریح

رشته من خیلی سخته واقعا تفریح ندارم تا ۶ سال آینده

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !.. لطفا اگر دختر نوجوان دارید به این قسمت توجه کنید : بهش محبت کنید ، موهاشو نوازش کنید ، صورتشو ببوسید ، بهش بگید چقدر قشنگه... بگید خیلی ارزشمنده... من تو خونه اینا رو نشنیدم و دلبسته کسی شدم که نباید میشدم.. روحم آزار دید.. لطفا نذارید اون محبتی که شما باید بهش بدین توی پسرای نفهم دنبالش بگرده💓🙂