جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
از اینا ما هم داریمولی باور کن هرچی مغرور تر باشی پسرا بیشتر دنبالتن
ولی ما نمی فهمیم که دنبال مونن
البته اینکه من اگه بفهمم دم شو میچینم هم بی تاثیر نیست
من بی محلی میکنم میرن با یکی دیگه اوکی میشن که بهشون بها میده
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
میسوزم هرچقد سنگین رفتار میکنم بدتره واسم اولش زیاد رو نمیدم.. اما بقیه با همین سبک بازیا حالشون بهت ...
میدونی من توی زندگی واقعی مثل دوستتم من عادی برخورد میکنم ولی کلا پسرا خیلی بهم توجه نشون میدن شوخی میکنن هوامو دارن و دوستای منم خوششون نمیاد ک پسرا بهم توجه میکنن شمام مثل دوستای من شدی
شاید از این چیزایی ک تعریف کردی شما با دیدگاه بد نگاه کردی و دختره منظوری نداشته
خب دیگبی محلی تا یه حدی جواب میدهعاشق و دلباخته ک نمیشن فقط خوششون میاد بعذ ک میبینن دختره دیگ با وج ...
عه😂🤣 توقع نباید داشته باشن من ترم اول پا بدم که
باید منتظرم بمونن😂😂🤣 به عشق شون پایبند باشن
مثلا پیام میدن جزوه میخوان و من نمیدم
اگه واقعا منو میخواستن نمیرفتن دنبال بقیه دخترا😂🤣
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
او هنوز ترم اولیپسرای ترم اولی واقعا هول و ندید پدیدنمنتظر بمون کم کم اون خوب های ترم بالایی هات پدی ...
ترم بالایی ها چطوری باید منو ببینن خب؟😂🤣
هم کلاسی هاییم که بهم پیام دادن هم ۲۴ سالشونه فقط ترم اولن