ببخشید اینو میپرسم،شمام شوهرتون به کا...ندوم آلرژی داره؟اخه ما نامزدیم میگه باید قرص بخوری من گفتم نمیخورم چون اذیت میکنه بدنمو،چنانی عصبی شد😑😐موندم،گفتم تو منو دوست نداری ک سلامتیم برات مهم نیست و ب فکر خودتی،بدتر روانی شد پاجمو گرفت.شوهرای شمام اینجورین؟
میدونم عزیزم من خودم با قرص به شدت اشتهام باز میشه و چاق میشم اما خب حرف من اینه که استارتر اعصابشو ...
من کاری ب قرص ندارم حالا منه خاک توسر پریودام بخاطر قرصای اورژانسی ک خوردم بخاطرش بهم خورد.من ب درک شعور پایینش کار دارم ک مثل مردای عوضی بامن صحبت کرد.خاک برسر
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شددر تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨👩👧