2777
2789
عنوان

یه دختره تو کلاسمون هست خیلی عشوه میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 66 پست
پس منم یکم نرم تر رفتار میکنم راستش من خیلی شیطونم اما خجالتی ام جایی که دوستام نباشن اروم میشم..بنظ ...

نه بابا 

پسرا از دختر جلف خوششون نمیاد 

اگه با اون شوخی میکنن یعنی احترام براش قائل نیستن اونقدر

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

ترم بالایی ها چطوری باید منو ببینن خب؟😂🤣 هم کلاسی هاییم که بهم پیام دادن هم ۲۴ سالشونه فقط ترم اول ...

کم کم از طریق دوست ها و اکیپ ها

چه پیامی بهت دادن؟ گفتن ازت خوشسون میاد؟ معمولا پسرا مستقیم نمیگن 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ترم بالایی ها چطوری باید منو ببینن خب؟😂🤣 هم کلاسی هاییم که بهم پیام دادن هم ۲۴ سالشونه فقط ترم اول ...

پسرای دانشگاه خوب نیستن 

من با همکلاسی زبانم اوکی شدم خیلی عوضی بود 

نه بابا پسرا از دختر جلف خوششون نمیاد اگه با اون شوخی میکنن یعنی احترام براش قائل نیستن اونقدر

اره اداشم در میارن 

یه پسره هست خیلی ندید پدیده اون بهش میگفت چه عطر تلخی زدی😂😂😐 اینم محل نمیداد ب اون 

وای من داشتم از خنده  میمردم 

کم کم از طریق دوست ها و اکیپ هاچه پیامی بهت دادن؟ گفتن ازت خوشسون میاد؟ معمولا پسرا مستقیم نمیگن

دوست و اکیپ چه ربطی به سال بالایی داره  

نه بابا 

هی بهم پیام میداد جزوه می فرستاد یا جزوه میخواست یا میگفت نظر تون درمورد فلان کوییز چیه (نماینده بود) ما تو گروه نماینده ها داریم بحث میکنیم ولی فقط به شما گفتم ... 

دیگه اخرش بهش گفتم فلانی من جزوه نمیدم به کسی 

باز پیام میداد 

که سر یه بحثی الان باهام قهره و من راحتم😂 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

پسرای دانشگاه خوب نیستن من با همکلاسی زبانم اوکی شدم خیلی عوضی بود

من اصلا اهل دوستی نیستم ولی خب جز دانشگاهم جای دیگه نمیرم

کم کم از طریق دوست ها و اکیپ هاچه پیامی بهت دادن؟ گفتن ازت خوشسون میاد؟ معمولا پسرا مستقیم نمیگن

االبته شایدم خوشش نمیومده من دچار سوتفاهم شدم تهمت نزنم یه وقت😑💔