2777
2789
عه منم ۱۷ عقد کردم ۱۸ عروسی الانم ۱۹ و خورده ای سالمه😂ولی اقدام نیستماما ۵ روز پیش حواسمون نبود یه ...

فدات بشم مهربون😍😍اره راضیم خیلیم راضیم دوس داشتم دومیم زود بشه ک فعلا نمیشه...ایشالا شمام زود مامان شی دیگ وقتشه بنظرم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولی ۲۴بودم دنیا اومد دومی ۲۸سالم بود الانم ۲۹هستم بنظرم ب موقع اوردم زود نبود دیگه بیشتر از این اخت ...

اره بنظر منم خیلی خوب بوده سنت

صحیح و سالم باشن همیشه🤍

راضی هستی؟خیلی خوبه که تو این سن یچه هات ۹ و ۷ ساله اندیگه راحت شدی دوران سختیشو گذروندی

اوایل خیلی سخت بود سر بچه اولم سنم کم بود بلد نبودم چیکارش کنم گریه میکرد منم مینشستم گریه میکردم😂

شوهرم به مامان بابام زنگ میزد میومدن آروممنون میکردن😂ولی الان بله شکر دیگه از آب و گل در اومدن تقریبا

شاید چون تو سن رشدن هنوز یه دفعه درشت و بزرگ میشن

بستگی به ارث و ژنتیک هم داره

من که تو فامیلام هرکی زود بچه اورده اینطوری نشده و دوباره برگشته به قد و قواره قبلش

منم دلم سومی میخاداما جراتم کم شدهشوهرمم راضی نمیشه

من اگه یچه بیارمم یه دونه میارم

چون میدونم اعصابم نمیکشه

مخصوصا اگه بخوان هی یهم حسودی کنن و هی دعوا کنن😂

خیلی سخت میشه که زایمان بعد ۴۰ سالگی..ینی الان خودت ۱۸ ساله ای مامانت ۶۲ سالشه؟

۱۹ سالمه ۶۳ سالشه .

کل فامیلامون همینقد اختلاف دارن مثلا خالم ۴۱ دنیا اورداونیکی خالم ۴۲ زنداییم ۴۱ دنیا اورد زنعموم ۴۶ دنیا اورد.

چون کلا ازدواجامون بالای ۴۰ هست.

مشکلیم نداشتن تو بارداری یا زایمان هیچکدوم