2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322890 بازدید | 31242 پست
به جان خودم که خودمم نمیدونم شیوا! یعنی ببین اولش که صفحه رو باز کردم عکسی نبود! بعد هی داشتم نوشته های پرستو رو میخوندم که از دمپایی مهسا نوشته بود و هی توی دلم میگفتم حیف عکس رو ندیدم و اینا. بعدش که لاگین کردم چیز بنویسم دیدم اِ دوتا عکس مثل دسته گل از مهسا اومد جلوی چشمم! هههههههه چشم برزخی همین میشه یعنی؟! هههههههه دفعه پیش سر عکسهای پاک شده ی نگار هم همین اتفاق افتاد! یوهاهاهاهاها سانی ِ چشم برزخی!

تازه من دارم عکسهای کاربری همه تون رو هم میبینم! یعنی واقعن شماها نمیبینین؟!!!
ضحی خوبی؟؟؟ حسابی داری کیف می کنی دیگه...... برادر خیلی خوبه... خدا برات نگهش داره.
راستی گفتی خواب ، منم یادم افتاد. چند شب پیش داشتم خواب فائزه و سانی رو می دیدم. با هم نشسته بودیم و گپ می زدیم. اون جایی هم که بودیم خونه ضحی بود. همه تون هم بودید. اما واضح و روشنش که خوب یادم مونده همون قسمتی بود که داشتم با فائزه و سانی حرف می زدم. بعد که از خواب بیدار شدم پیش خودم فکر کردم یعنی روز تولد میشه که این جوری دور هم بشینیم و گپ بزنیم..... کاش بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام به همگی .............
خوبین ؟؟؟
سانی ........... جل الخالق !!!!!!!!!!!!!!
عروسک ملوس و یکی یه دونه ات رو برای من ببوس . ممنون از عکس ... به به کیف کردم اول صبحی ...................
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
سانی...................................... یا اینترنت های ما قلابیه (که شکی در این قضیه نیست) یا تو واقعا چشم برزخی داری دیگه. حالا بیا و بگو چطوری این چشم برزخیت باز شده؟ آخه ما هم لاگین می کنیم و رفرش می زنیم و اینا ... ولی اتفاقی نمی افته....... معلومه خیلی مقام و منزلتت پیش مدیر سایت بالاست ههههههههه
شیوا چشم برزخی هم که خودت میدونی وصف نشدنیه. باید خودت به درجاتش برسی! ههههه اما همین بس که از صبح ساعت 7:30 که بیدار میشم این صفحه بازه هی با در و دیوارش حرف میزنم تاااااااااا ساعت 4:30 به وقت خودمون که کم کم سر و کله شما خوابالوها پیدا بشه. دیگه ممارست و مراقبه از این بیشتر؟! ههههههههه خوب هرکی باشه چشمش به ندیده ها و پاک شده ها هم باز میشه دیگه!
نه من که نمی بینم !!! کلن ای ن تر نت ایران !!! چند روزه به هم ریخته .... این سایتم روش !!! والا ! البته ای می ل ها درست شده امروز ............. باز کی و کجا و چه اتفاقی رو وعده داده که اینطور شده خدا داند و بس !! ما که اصلن تی وی رو روشن نمی کنیم !!! والا ! روزنامه هم نمی خونیم !!! بوخووووودا
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
یه آقاهه از این مسوولین سایت یه تاپیک زده که دارن سایت رو منتقل میکنن رو یه سرور دیگه و واسه همین اینجوری قاطیه امروز.
حالا نه اینکه بقیه روزا همه چیش ردیف بوده!!! :دی

سانی جل الخالق! واقعن اینترنتت خارجیه ها! :))))))))
ما همینا که پاک نشده رو هم به زور می بینیم. والا.
سلام به همه مامانای گل و فرشته های خوشگلشون وای چقدر دلم وا شد که عکس خوشگلشونو دیدم آنیسا چقدر با مزه و خوردنیه سانی جون از طرف من کلی ببوسش راستی شما کجایید استرالیا هستید؟
شیرین جون ممنون از لطفت خانومی من زیاد آنلاین نمی شدم ولی همیشه به یاد همتون بودم دینای ناز خوبه؟
نغمه جان می دونم چه حالی داری عزیزم امیدوارم کورش خیلی راحت این مرحله رو پشت سر بزاره به خدا توکل کن عزیزم
مامانی جون ممنون از لطفت نی نی دومم دختره دکتر بهم اوایل اردیبهشت وقت داده خیلی دوست داشتم مثل رایان فروردینی باشه تولد رایان ۲۷ فروردینه اگه اینم می شد اون موقع شه خیلی عالی می شد ولی هر چی خدا بخواد
مانلی عزیز ممنون از لطفت خانومی
سمی جان عروسی خواهرت مبارک امیدوارم همیشه به شادی و عروسی باشید
ناهید دوست عزیزم دلم واست تنگ شده بود آرادت خیلی با مزه است خونه جدیدت هم مبارک خانومی
www.instagram.com/ninibaygroup Tellegraaaam americankidscloths
سلام. خوبین؟ دوستتون دارم هوارتا.
خب اول بگم اگه رفرش بزنین یا خارج بشین و دوباره وارد سایت بشین عکس ها رو ببینین. من امتحان کردم و الان عکس ها رو می بینم. البته در چشمان زیبای سانی جون که قادر به دیدن نادیدنی هاست هیچ شکی نیست. سانی جون بوس برای تو و دختر خوشتیپت.
وای چه روز خوبی بود امروز. روزی که با دیدن عکس این فرشته ها شروع بشه حتما روز پر برکت و خوبی خواهد بود ان شاء الله.
نغمه جون خیلی خیلی نگران و ناراحتم برای آقا کوروش پهلوون. ایشالله به خوبی و خوشی کاراش انجام میشه. ببوسش.
پرستوی مهربون فکر کنم که من بدلیل پر رو بودن و هرروز عکس گذاشتن از کیارش دیگه نیازی نباشه عکس بزارم و خودت انتخاب کردی. دستت درد نکنه عزیزم. واقعا زحمت کشیدی. بوس بوس.
میان آفتاب های همیشه زیبایی تو لنگری ست نگاه ات شکست ستمگری ست و چشمانت با من گفتند که فردا روز دیگریست...
"ای بابا"...
اینقدر نبودین، اینقدر نیومدین، که حالا دوباره دارم میرم پی کارم :(

برم خونه رو جمع و جور کنم... برادر گرامی به جهت "بفتا" و "گرمی" رفته بود خونه خواهره چون ما پارا.زیت داریم یه عالمه... حالا ظهر دوتایی شون میان. :)

پ.ن: "ای بابا" و "نه بابا" کلمات پر کاربرد این روزهای سینا هستن. خیلی خیلی هم به جا و درست و شیرین به کار می بردشون. یعنی دلم میخواد قورتش بدم. :))

اومددددددددددددددددد/ با سلام و صبح بخیر خدمت دوستان عزیزم . ان شالا هر جا هستین گل لبخند بر روی لبانتان
باشد و حس نکنید شکمتان از بس نشستین روی صندلی جلو آمده هست .
نگاشون نکنیننننن !!!! دیگه اومده دیگه کار خودتونو بکنین ....

خوبین آجی ها ...... مممنونننننننن از شیوا و شیرین گلم .
زهرا دم عیدی با این گرونی طلا . طلایی شدی .....بوس
ضحی هردوشونو از دست دادم ...... بفتا و گرمی .... هی وای ....... از بس مشغول حواشی اختتا میه خودمون بودم دیدی؟؟؟
معاددی ؟؟؟
کیف کردم ...............
مانلی جونم خوبی ؟
نغمه فکر نکن گلم ...... الهی بمیرم ..... امشب تا صبح از فکر تو خوابم نمیبره و برات دعا میکنم .
چقدر بعدش میتونه شیر بخوره ؟؟؟

مریم پررو چیه .. تو بفکر مایی .... که دلمون زود واسه گلمون تنگ میشه . آره دارم ازش ببوسش .
بگو اونم تو رو ببوسه ..