2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322890 بازدید | 31242 پست
ای بابا کلی نوشته بودم پرید کپی کردم ها اما یادم رفت و بعد از هزار بار تلاش برای وارد شدن به سایت یه چیز دیگه رو کپی کردم و همش پــــــــــــــــــــرید :((((((((((((

اینو می فرستم ببینم میاد یا نه
اومد بالاخره !!!!

سلام

من که حال ندارم همه رو دوباره بنویسم . فقط بگم ابراز احساسات کردم واسه همه عکسها . حیف که عکس مهسا رو ندیدم.

یه کم هم غر زدم بابت مریضی خفن خودم و پادمیرا ....

برای نغمه و شیوا و ضحی و مامان کیارش و نوشین و سمی و مانلی و پرستو و سانی و ضحی و سارایی و سمیه و مامانی هم چیز میز نوشته بودم که اگه عمری بود دوباره بعدا می نویسم .

فعلا برم یه سوپی بار بگذارم و به این دخمر برسم . بوس بوس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پرستو ............................................. کف زمینم از خنده ........... ((نگاشون نکنیننننن !!!! دیگه اومده دیگه کار خودتونو بکنین .... )) ............... در مورد من که کاملا صدق می کنه .......... از بس نشستم !!!! هم با س نم .... هم شکمم فرم صندلی مو گرفته !!!!!!!!!!!!!!!!!! اه اه اه !!! ... چطوری ؟
ضحی خوش باشین ................. نه بابا !!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شیرین عسل !
مریم شما خوبین ؟ کیارش چطوره ؟
نوشین ......... تو هنوز تهرانی ؟؟؟؟
دختر دار شدنت مبارک مامان رایان .........................
رزا ............ خوبین ؟
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
الناز ................... چی شدین ؟ سرما خوردگی ؟؟؟ ببین یه کار بگم می کنی .... ؟؟؟ ""یه چیزی بگم گوش می کنی ؟ سرتو تو ابگوشت می کنی ؟"" یادته ؟ (چشمک) ... ببین منم زیاد سرما می خوردم ... دکتر بهم گفت از این جوشان ! هایی که پایه اصلیش زینک هست ... به علاوه ویتامین c بخور ... روزی یه دونه ...... خیلی متفاوت شدم .. جدی ......... کل منظورم اینه که همه اشتباهی فکر می کنن ویتامین سی برای سرماخرودگی خوبه اما نگو روی (همون زینک) خوبه .......... والا ! بخور و نتیجه اشو ببین ............. امتحان کن ! فقط یه بار ! دکتر مولتون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هههههههههه
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
........ انگار که شاهرگ احساسم را زده باشی ...... بنــــد نمی آید دوست داشتنت .....

پرستو ... این جواب پست دیروزت برای "روز عشق" ..................... میشه یه کارایی هم کرد ......... چیزی خرید .. گل / شکلاتی که دوست داره ... شیرینی که دوست داره ........... یا نه اصلا شامی که دوست داره ........ مهم اینه که یادآوری بشه برای هر جفتمون (یا هر جفتتون) که همو مثل روز اول !!!!!!!!!!!!!!! دوست دارین .. شایدم بیشتر .............. این بهترین هدیه است . نه ؟؟؟
رزا ........... من منظور اس ام اس ی که نوشته بودی رو نفهمیدم .........!!! چرا ؟؟؟
می گی ؟ ممنون

تینــــــــــــــــا تو چطوری ؟ ای بابا !‌تو هم زینک بخور ............ البته که هوا به شدت سرده ... ماهان چطوره ؟
عجب .......... ایشالا زودی همه قرص ها رو بذاری کنار ... بیشتر مراقب خودت باش ... به یادتیم ...
عکس ماهان رو داری بذاری ؟ پرستور برداره ؟ داره برای تولد یه کارت آماده می کنه !! سعی کن تا آخر هفته یه عکس از ماهان بذاری ......
مانلی جون جونم ......... مهم اینه که تو کف زمین باشی .....
ای بابااااااااااااااااااا .
چه اس قشنگی ...... تمام این کارهای خوشگل و نمیخوام بکنم . نمیدونم ولی امشب () میاد تا آخر هفته و اون مسخره میدونه ومسخره میکنه
حالا جدی بکنم ؟؟؟؟؟ خوب مسخره کنم بهم بربخوره چی ؟؟؟؟
نمیدونم ............

تینا جان سلام خانوم ........ عزیزم میشه عکس ماهانو برام بزاری ممنون میشم ...... ان شالا بهتر بشی .
مشکلت و خونه حل شد؟؟؟؟
مرسی مانلی جونم .تو بگی سرتو تو آبگوشت بکنی هم میکنم ( چشمک ) . پس برم تو کارش . باید به همسری بگم . به مهنا که نمیدی ؟ یا میشه داد ؟

مرسی پرستو . راستش برای روز عشق هر چی عشقت می کشه انجام بده . بیخیال () . بابا شما دیگه دارید با هم زندگی می کنید حداقل برای مدتی. پس نباید سخت بگیری . بگذار روال عادی زندگیت طی بشه . ما که دیروز سالگرد ازدواجمون بود منم مثلا خواستم همسری رو سورپرایز کنم زنگ زدم یه رستوران عــــــــــــــالی رزرو کردم . اما آب دماخ آویزون من و پادمیرا نگذاشت که بریم تازه همسری هم که اصلا یادش نبود :((((((((((((((((

برای ولنتاین هم دوست داشتم برای همسری کیک چوبی شف طیبه و برای پادمیرا هم کیتیش رو درست کنم که به احتمال 101 درصد اونم کنسل میشه . اینم لینکاشون :
http://www.cheftayebeh.ir/2011/02/blog-post_10.html
http://www.cheftayebeh.ir/2010/06/blog-post_22.html

تینا جان اگه دیدی این پستو و دوست داشتی برام بزار باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستان خوشگلم اینا موندن :

رونیکا .امیر. امین . ماهان . مانلی. آناهیتا .باران.صدرا

تازه من متاسفانه خیلی ها رو نگذاشتم اینجا . بعلت اینکه معمولا نمیان و من شرمنده شون شدم بعد از لیست مانلی خیلی نارحت شدم ولی ..........
الناز وقتی آدرس وب شف رو دیدم پیش خودم گفتم این که فیلتره ... ولی مثل اینکه خدا بخواد داره آزاد میشه. البته هنوز عکسهاش برام نمیاد ولی نوشته هاش آزاد شدند خدا رو شکر.
سالگرد ازدواجت مبارک. ایشاا.. حال خودت و پادمیرا هم زودی خوب بشه.
تینا جون شما هم همین طور. اون قرصه هم هر چی هست دوره اش تموم بشه و بره پی کارش.
دوست جونام........ بالاخره ساعت پرواز مشخص شد (آخه می خواستیم بریم اسرائیل و برای همین همه چی تا دقیقه نود باید سکرت می بود) دیگه جدی جدی اومدم خداحافظی کنم. حلالمون کنید دیگه... خوبی دیدید از خودم بوده و بدی دیدید از خودتون بودههههههههههههه. شوخی کردم... جهت خنده... جدی هر بدی بوده به بزرگی خودتون ببخشید. مخصوصا اون استرس های دوران عمل مهسا که همه هم تو دوران شیردهی بودید رو بر ما ببخشایید. اگه قابل باشم برای همه دعا می کنم. دعا به جهت سلامتی و عاقبت بخیری هممون. مواظب خودتون و نی نی های گلتون باشید. بوسسسس و باییییییی
شیوااااااااااااااااا بیا بغلم ...... الهی به حق خودش سالم بری و سالم برگردی و حسابی برات برکت داشته باشه .
مواظب خودتو ومهسا باش . خدا پشت و پناهت .....
تو هم حلالمون کن ............................دعا دعا دعا دعا یادت نره .... دوست بلا :دی

یک بغض شیرین افتاده ته گلوم ...........................................