2777
2789
یادم نمیره حتی موقع کارم تو‌ ذهنمه اصلا انگار همش تو مغزم باهاش حرف میزنم ی چیزی میخرم تو مغزم وقتی ...

یه بار بشین پیش خودت فکر کن، اخه چه چیز خاصی داشت که باعث میشه من، که قراره طولانی زندگی کنم و یه آینده ی خوب داشته‌باشم بخوام زندگیمو براش خراب کنم؟ 

به هیچ جوابی نمیرسی

میدونی اینو من خودم امتحان نکردم ولی یکی از دوستام که خیلی حالش یه مدت بد بود میگفت یوگا و مدیتیشن خیلی کمکش کرده.

امتحانش ضرر نداره که 

یه بار بشین پیش خودت فکر کن، اخه چه چیز خاصی داشت که باعث میشه من، که قراره طولانی زندگی کنم و یه آی ...

اینکارا واسه مغزه من خودم از اینکارا به همه توصیه میکردم 

منتهی الان در باتلاق دل مثل چی گیر کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشی ابتدایی

اخی خیلی خوبه، من بهترین خاطراتم از معلمان واسه ابتداییه

مطمعنم دانش آموزان خیلی دوست دارن

من یه بار وقتی معلممون به شوخی گفت باهامون قهره و دیگه نمیاد سر کلاس  انقدر گریه کردم همه صورتم سرخ شد

فکر کن اونا اگه بفهمن تو نمیخوای کلا بیای چه حالی میشن

ادم خیلی مفید و خوبی واسه جامعه هستی، خودتو دوست داشته باش 

اخی خیلی خوبه، من بهترین خاطراتم از معلمان واسه ابتداییهمطمعنم دانش آموزان خیلی دوست دارنمن یه بار و ...

قبلا دلم براشون میسوحت میگفتم وسط سال یه معلم دیگه بیاد تا عادت کنن و ... امسالشون خراب میشه 

ولی دیگه خودم خیلی خسته ام نه خانواده نه اونا اصلا هیچی مهم نیست دیگه 😔

قبلا دلم براشون میسوحت میگفتم وسط سال یه معلم دیگه بیاد تا عادت کنن و ... امسالشون خراب میشه ولی دیگ ...

نمیگم با خاطر اونا که. میگم به خاطر این که حیفه ادم به این خوبی خودکشی کنه . ادمی که میتونه زندگی هارو تغییر بده دم خیلی مهمیه

ببین هیچ آدمی نباید فکر کنه بی ارزشه، حتی آدمایی که نه برای خودشون مفیدن نه جامعه نه خانواده 

حالا تو هم برای جامعه مفیدی هم خانواده و هم خودت، یعنی خیلی با ارزشی، و لیاقتت مرگ و خودکشی نیست

لیاقت تو به زندگی شاد و خوشحاله که هیچکس حق نداره ازت دریغش کنه، حتی خودت